Media

Κουτροκόη – Αναστασοπούλου: Δημόσια συνάντηση και αγκαλιά στήριξης μετά την απόλυση από τον ΣΚΑΪ

Οι δύο πρώην συνεργάτιδες της εκπομπής Σήμερα του ΣΚΑΪ, Ντόρα Κουτροκόη και Μαρία Αναστασοπούλου είχαν πολλά να πουν και η αγκαλιά τους τα επιβεβαίωσε

Η Μαρία Αναστασοπούλου και η Ντόρα Κουτροκόη συναντήθηκαν χθες στην αίθουσα συνεδρίων της ΕΣΗΕΑ χθες, Τετάρτη 14 Δεκεμβρίου.

Τόσο η Μαρία Αναστασοπούλου, όσο και η Ντόρα Κουτροκόη πέρασαν από την θέση του συμπαρουστιαστή στην εκπομπή «Σήμερα» στον ΣΚΑΪ. Και αποχώρησαν με διαφορά λίγων μόλις μηνών. Η Μαρία Αναστασοπούλου αποχώρησε για να βρεθεί στο πλευρό του Γιώργου Παπαδάκη στην εκπομπή «Καλημέρα Ελλάδα» και η Ντόρα Κουτροκόη απολύθηκε για να βρεθεί χωρίς δουλειά στη μέση της σεζόν. Όπως και να το κάνουμε μετά από όλον τον σάλο που δημιουργήθηκε, οι δύο γυναίκες έχουν πολλά να πουν σίγουρα.

Η συνάντησή τους σχολιάστηκε στο πάνελ της Κατερίνας Καινούργιου σήμερα το πρωί, με τον Στέφανο Κωνσταντινίδη να λέει: «Σε αυτή τη σκηνή μπροστά στις τηλεοπτικές κάμερες, όπως γνωρίζουν και οι δυο κυρίες που είναι πολλά χρόνια στον χώρο, αυτή η αγκαλιά με αυτό τον τρόπο δηλώνει πολλά. Ο τηλεθεατής, που την βλέπει, παίρνει πάρα πολλά μηνύματα» και δεν είχε άδικο.

Αξίζει να σημειωθεί πως στην ίδια εκδήλωση παραβρέθηκε και ο Δημήτρης Οικονόμου με τον Άκη Παυλόπουλο και στο σχετικό βίντεο φαίνονται στο βάθος σε ένα από τα πλάνα.

Δείτε το βίντεο:

Η Μαρία Αναστασοπούλου και η Ντόρα Κουτροκόη συναντήθηκαν στο πλαίσιο της Ημερίδας με θέμα: «Γυναικοκτονίες, Έμφυλη Βία και ΜΜΕ», που διοργάνωσε το Μορφωτικό Ίδρυμα της ΕΣΗΕΑ. Στόχος της διοργάνωσης ήταν, ο δημοσιογραφικός κόσμος να συμβάλει στην ευαισθητοποίηση και κινητοποίηση των αρμόδιων Αρχών και παραγόντων για την αναγνώριση του ειδικού βάρους και των ολέθριων συνεπειών αυτών των εγκλημάτων στην προσωπική, κοινωνική και επαγγελματική ζωή των Ελληνίδων. Ανάμεσά στους παρεβρισκόμενους, αισθητή ήταν η παρουσία τεσσάρων μητέρων θυμάτων γυναικοκτονίας, της Ελένης Τοπαλούδη, της Ντόρας Ζαχαριά, της Ερατούς Μανωλακέλλη, και της Σοφίας Σαββίδου, οι οποίες πήραν μέρος στις συζητήσεις.

Όσο αφορά το μέλλον της Ντόρας Κουτροκόη, έχει γίνει προσέγγιση στη δημοσιογράφο από το Open, ενόψει εκλογών. Το κανάλι θέλει να ενισχύσει το ενημερωτικό του σκέλος και συζητιέται πολύ στους διαδρόμους του πως η δημοσιογράφος θα επιστρέψει για συμβάλλει σε αυτό. Ενώ η θέση της θα δημιουργηθεί από μετακίνηση συναδέλφου σε άλλη βαθμίδα της ενημέρωσης, όπως αυτή του δελτίου ειδήσεων.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Ακολουθήστε το iEidiseis.gr στο Google News
Ακολουθήστε το iEidiseis.gr στο Google News
Chevron Left
Γρίπη της καμήλας: Τα συμπτώματα και ποιοι κινδυνεύουν περισσότερο
Eteron - The Roof is on fire: Εκδήλωση για τα ενοίκια και τις κατοικίες στην Ελλάδα
Chevron Right