Media

«Στην υγειά μας ρε παιδιά»: Αφιέρωμα στον Δημήτρη Μητροπάνο

Αμείωτο το ενδιαφέρον των τηλεθεατών για το επεισόδιο του «Στην υγειά μας ρε παιδιά» για τον Δ. Μητροπάνο.

Στον Δημήτρη Μητροπάνο ήταν αφιερωμένη η χθεσινοβραδυνή εκομπή του Σπύρου Παπαδόπουλου, «Στην υγειά μας ρε παιδιά».

Το εν λόγω μουσικό αφιέρωμα προβλήθηκε σε επανάληψη, όπως είναι φυσικό, καθώς ο κορονοϊός έχει βάλει «φρένο» στην παραγωγή νεών εκπομπών, τόσο στον ΣΚΑΪ όσο και σε άλλα κανάλια.

Στην εκπομπή συμμετείχαν οι Γιάννης Κότσιρας, Δημήτρης Μπάσης, Μελίνα Ασλανίδου, Πέγκη Ζήνα, Σταμάτης Φασουλής, Μίλτος Πασχαλίδης, Θέμης Αδαμαντίδης, Γιώτα Νέγκα, Φωτεινή Βελεσιώτου, Λάκης Παπαδόπουλος, Γιάννης Μηλιώκας, Βασίλης Χαραλαμπόπουλος, Λένα Αρώνη, κ.α..

Αξίζει να σημειωθεί πως σύμφωνα με το τηλεοπτικό ρεπορτάζ η εκπομπή που προβλήθηκε το Σάββατο, στην prime time, δεν «κράτησε» απλώς το κοινό της αλλά έφερε τον σταθμό στην πρώτη επιλογή των τηλεθεατών!

Δείτε εδώ το επεισόδιο του «Στην υγειά μας» με το αφιέρωμα στον Δ. Μητροπάνο:

https://youtu.be/C62hXf_lpPY

Ακολουθήστε το iEidiseis.gr στο Google News
Ακολουθήστε το iEidiseis.gr στο Google News
Chevron Left
Χαρδαλιάς: Δεν θα πάμε στην εκκλησία φέτος το Πάσχα
Κορονοϊός: Η Ισπανία θρηνεί 674 νεκρούς σε ένα 24ωρο
Chevron Right