Media

Stefania: Γιατί θέλει να αγοράσει σπίτι στο Κολωνάκι – τι είπε για τον Κωνσταντίνο Αργυρό

Κατά την επιστροφή της από την Eurovision 2021, η Στεφανία Λυμπερακάκη απάντησε στις ερωτήσεις των δημοσιογράφων για τους μηδέν βαθμούς της ολλανδικής κριτικής επιτροπής και το σπίτι που θέλει να αποκτήσει στη χώρα μας.

Η Στεφανία Λυμπερακάκη βρίσκεται από εχθές, μαζί με όλη την ελληνική αποστολή στη Eurovision 2021, στην Αθήνα. Την δεκαοκτάχρονη τραγουδίστρια, που κατέκτησε την 10η θέση στον διαγωνισμό, υποδέχτηκαν στο αεροδρόμιο δημοσιογράφοι και τηλεοπτικά συνεργεία που επιδίωξαν να τις αποσπάσουν μια δήλωση.

Γλυκιά και φιλική, η Στεφανία απάντησε σε όλους, και δεν παρέλειψε να εκθειάσει τους Maneskin, το ιταλικό συγκρότημα που κατέκτησε την πρώτη θέση. «Ευχαριστώ πάρα πολύ. Ήταν τέλειοι οι Maneskin, είμαι φαν τους. Άξιζαν τη νίκη», είπε η Στεφανία, η οποία ήταν λιγότερο «διαχυτική» και εμφανώς αμήχανοι όταν ρωτήθηκε για τους μηδέν βαθμούς που έλαβε η ελληνική συμμετοχή από τους Ολλανδούς κριτές.

«Δεν μου έδωσαν βαθμό, αλλά τι να πω; Χάρηκα πολύ με τους βαθμούς από το κοινό» είπε η τραγουδίστρια, η οποία είναι δημοφιλής στην Ολλανδία, όπου γεννήθηκε και ζει. Όσον αφορά στα μελλοντικά σχέδιά της στην Ελλάδα, η Στεφανία δήλωσε πως ευχαρίστως θα εκπροσωπούσε ξανά τη χώρα μας στην Eurovision και συμπλήρωσε: «Σκέφτομαι να αγοράσω σπίτι στην Ελλάδα. Στο Κολωνάκι. Είναι πολύ ωραία εκεί. Μένει και ο Κωνσταντίνος Αργυρός».

https://youtu.be/0EaWpFuGuHY

 

Ακολουθήστε το iEidiseis.gr στο Google News
Ακολουθήστε το iEidiseis.gr στο Google News
Chevron Left
Δήμαρχος Σαλαμίνας: Θα βρεθούν οι φαρσέρ που ακύρωναν ραντεβού πολιτών για εμβολιασμό
Γεράνεια Όρη: Η πιο καταστροφική πυρκαγιά της 10ετίας
Chevron Right