Media

Η γη της ελιάς: Ο Κουράκος ανακρίνει τον Φίλιππο μετά από τη μήνυση για βιασμό

Ο Κουράκος καλεί τον Φίλιππο στο τμήμα στο σημερινό επεισόδιο της «Γης της ελιάς».

Η Ειρήνη, αφού απέτυχε στην προσπάθειά της να γοητεύσει τον Φίλιππο, έκανε το βήμα που κανείς δεν περίμενε. Πήγε στο τμήμα στο περασμένο επεισόδιο της «Γης της ελιάς» και υπέβαλε μήνυση εις βάρος του για βιασμό.

Ο Κουράκος, ο οποίος γνωρίζει τους πάντες στην Αρεόπολη, άκουσε με σκεπτικισμό τα όσα κατέθεσε η νεαρή κοπέλα αλλά, ανεξάρτητα από το τι νομίζει ο ίδιος, είναι υποχρεωμένος να αναλάβει δράση. Η πρώτη του κουβέντα προς την Ειρήνη είναι να μην πει τίποτα σε κανέναν μέχρι να ολοκληρωθούν οι διαδικασίες και να κληθεί ο Φίλιππος.

Φυσικά, η Ειρήνη δεν υπάκουσε στα εντολές του αστυνόμου. Ενημέρωσε τους δικούς της για τη μήνυση που κατέθεσε με συνέπεια ο Δημοσθένης, ο οποίος γνωρίζει το ποιον της κόρης του, να επισκεφτεί στο σπίτι τους τον Φίλιππο, τη Βασιλική και τη Χάιδω για να τους ενημερώσει.

Το αποτέλεσμα είναι ότι ο Φίλιππος, όταν έρχεται πρόσωπο με πρόσωπο με τον Κουράκο, γνωρίζει τις κατηγορίες που έχει διατυπώσει σε βάρος του η ξαδέρφη της Βασιλικής. Όμως αυτό, αντί να αμβλύνει τις αντιδράσεις του, τον έχει κάνει να θυμώσει ακόμα περισσότερο.

Η περιγραφή του στον Κουράκο αναφορικά με τις επαφές του με την Ειρήνη είναι ενδεικτική. «Μου την έπεφτε από την πρώτη στιγμή. Δεν με σεβάστηκε, δεν σεβάστηκε τη Βασιλική ούτε το παιδί μας» είπε στον αστυνόμο και περιέγραψε την κόρη του Δημοσθένη και της Ασπασίας ως «τρελή».

Όμως εκεί που κυριολεκτικά τα «έχασε» ο Φίλιππος ήταν στη ερώτηση του αστυνόμου αν υπέκυψε στις προτάσεις της Ειρήνης.

Δείτε ένα απόσπασμα από το σημερινό επεισόδιο της «Γης της ελιάς»:

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Ακολουθήστε το iEidiseis.gr στο Google News
Ακολουθήστε το iEidiseis.gr στο Google News
Chevron Left
Αν ανησυχεί η Ντόρα ας πιέσει για κυβέρνηση από τις πρώτες κάλπες!
Άνω Λιόσια: Επιχείρηση της ΕΛΑΣ - Ψάχνουν τους δράστες που έβαλαν φωτιά στο λεωφορείο
Chevron Right