Media

MasterChef 6: Ολοκληρώνονται οι οντισιόν – τι αλλάζει

Οι συντελεστές του νέου «MasterChef 6» τρέχουν με χίλια για να κάνει πρεμιέρα το show στις αρχές της νέας χρονιάς.

Το «MasterChef 6» βρίσκεται προ των πυλών και τα γυρίσματα συνεχίζονται καθημερινά σε εντατικούς ρυθμούς και σε συνθήκες άκρας μυστικότητας.

Οι 8.000 υποψήφιοι master chefs που υπέβαλαν αίτηση για να συμμετέχουν στον διαγωνισμό δοκιμάστηκαν -μετά από την Θεσσαλονίκη, οι οντισιόν συνεχίζονται στην Αθήνα- και αυτό που κάνει εντύπωση είναι πως ο αριθμός των αιτούντων, αντί να πέσει λόγω του ανταγωνισμού με τις άλλες συναφείς εκπομπές, εκτοξεύτηκε σε νέα νούμερα ρεκόρ.

Από τα όσα έχουν γίνει γνωστά έως σήμερα, ο φετινός διαγωνισμός θα είναι «ανδροκρατούμενος» -οι άνδρες που πέρασαν στα boot camps είναι σαφώς περισσότεροι σε σχέση με πέρυσι και το πρώτο boot camp θα πραγματοποιηθεί το Σάββατο.

Μια ακόμα αλλαγή που θα δούμε στο φετινό «MasterChef 6» είναι ότι θα έχουμε πολύ περισσότερα εξωτερικά γυρίσματα -τουλάχιστον αυτό προβλέπονταν μέχρι την αναζωπύρωση της πανδημίας και τα νέα lockdown στην Ευρώπη- καθώς και ταξίδια, όπως συνηθίζονταν τις πρώτες σεζόν του παιχνιδιού στο Star.

Δείτε το σχετικό ρεπορτάζ από το «Happy Day»:

 

Ακολουθήστε το iEidiseis.gr στο Google News
Ακολουθήστε το iEidiseis.gr στο Google News
Chevron Left
Γερμανία: Σχηματίζεται κυβέρνηση – Σήμερα η παρουσίαση της συμφωνίας
Τρίτη δόση εμβολίου: Πιο έντονες οι παρενέργειες για όσους έκαναν AstraZeneca
Chevron Right