Ο Μιχαήλ Ταμπακάκης και η Αφροδίτη Λιάντου θα είναι οι πρωταγωνιστές της νέας καθημερινής σειράς της ΕΡΤ με τον τίτλο «Ηλέκτρα», η οποία βασίζεται στο ομώνυμο μυθιστόρημα της Ελένης Καπλάνη.
Η κρατική τηλεόραση συνεχίζει δυναμικά στη μυθοπλασία και είναι έτοιμη να εισέλθει στην ανταγωνιστική ζώνη της prime time, με μια νέα καθημερινή σειρά με πολλούς και γνωστούς πρωταγωνιστές. Η «Ηλέκτρα», προορίζεται για να προβάλλεται καθημερινά στις 21:00 ή στις 20:00. Δεδομένου πως η σειρά «Χαιρέτα μου τον Πλάτανο» ολοκληρώνεται μέσα στο καλοκαίρι.
Ένα φρέσκο ζευγάρι αναλαμβάνει τους πρώτους ρόλους και μάλιστα από δύο ηθοποιούς που προέρχονται από πολύ δημοφιλείς σειρές στο τηλεοπτικό κοινό.
Η «Ηλέκτρα» είναι το νέο, υπό έκδοση, βιβλίο της Ελένης Καπλάνη που έδωσε και την πρώτη ύλη για το σενάριο του Μαύρου Ρόδου στο Mega. Η Έμιλυ Κολιανδρή θα υποδυθεί τη μητέρα της Αφροδίτης Λιάντου, έναν ρόλο που αρχικά ήταν να αναλάβει η Εβελίνα Παπούλια. Και θα ήταν πολύ ενδιαφέρον να δει το κοινό μητέρα και κόρη στην ίδια σειρά. Αλλά οι επαγγελματικές της υποχρεώσεις δεν της αφήνουν χρόνο για τα γυρίσματα.
Η παραγωγή της νέας σειράς ανύηκει στην εταιρεία του Γιάννη Καραγιάννη, που έχει επιμεληθεί τις σειρές: Άγριες Μέλισσες, Μαύρο Ρόδο και Σασμός.
Λίγα λόγια για την υπόθεση της σειράς:
Η ιστορία ξεκινά τη δεκαετία του ’70 και φτάνει ως τις μέρες μας. Η Ηλέκτρα, είναι μια καταπιεσμένη γυναίκα από τον σύζυγό της στις αρχές της δεκαετίας του ’70. Τότε κάνει την επανάστασή της και αντιμετωπίζει τις συνέπειες αργότερα. Η σειρά παρουσιάστηκε σε τρία τουλάχιστον κανάλια, ανάμεσά τους και ο ΣΚΑΪ, αλλά τελικά η συμφωνία για τα δικαιώματά της κλείστηκε με την ΕΡΤ.
Μετά από το συγκλονιστικό της τέλος στη σειρά «Η Γη της Ελιάς», η Αφροδίτη Λιάντου συνεχίζει στην ΕΡΤ:
https://www.instagram.com/p/Csobb8dozoV/