Δύο κολλητοί Survivors, ο Νίκος Μπάρτζης και ο Τζέιμς Καφετζής βρέθηκαν στο Βέλγιο για να παρακολουθήσουν το πρώτο τριήμερο του Tomorrowland 2024.
Μπάρτζης και Καφετζής απέδειξαν πως οι φιλίες του Survivor αντέχουν στον χρόνο, ενώ από το 2021 και μετά συνεχίζουν με ταξίδια εκτός Ελλάδος. Αυτή τη φορά ταξίδεψαν στο Βέλγιο για να παρακολουθήσουν τη μεγάλη γιορτή της ηλεκτρονικής μουσικής.
Εκεί συναντήθηκαν με την Όλγα Ντάλλα, την φιναλίστ του GNTM 4. Οι φήμες θέλουν το μοντέλο σε σχέση με τον Παύλο Γαλακτερό. Μαζί ταξίδεψαν πριν από έναν μήνα στο Μεξικό.
Ενώ την παρέα τους ήταν και η Ναυσικά Παναγιωτακοπούλου με την Εβελίνα Νικόλιζα. Φυσικά δεν παρέλειψαν να μοιραστούν βίντεο και φωτογραφίες από τα φαντασμαγορικά stages και όσα έγιναν στη μοναδική διοργάνωση.
Δείτε τις δημοσιεύσεις:
https://www.instagram.com/p/C9r41dasf1j/
https://www.instagram.com/p/C9scGtvsRQS/
https://www.instagram.com/p/C9rmzQbICBy/
https://www.instagram.com/p/C9r1ucIM_Vf/