Media

Eurovision 2024: Η ειδική τελετή της ΕΡΤ για την παρουσίαση του τραγουδιού της Μαρίνας Σάττι

Η ΕΡΤ σε μια ξεχωριστή βραδιά θα κάνει την επίσημη παρουσίαση της συμμετοχής της Μαρίνας Σάττι στον 68ο Διαγωνισμό της Eurovision.

Με μια έκτακτη βραδινή εκπομπή, η ΕΡΤ θα παρουσιάσει το τραγούδι με το οποίο η Μαρίνα Σάττι θα εκπροσωπήσει την Ελλάδα στον 68ο Διαγωνισμό της Eurovision.

Συγκεκριμένα σε μια έκτακτη βραδινή εκπομπή, που θα μεταδοθεί την Πέμπτη 7 Μαρτίου, στην ΕΡΤ1, με παρουσιαστές τον Φώτη Σεργουλόπουλο και την Τζένη Μελιτά, θα γίνει η παρουσίαση του τραγουδιού που θα μας εκπροσωπήσει στον 68ο Διαγωνισμό της Eurovision, ο οποίος θα διεξαχθεί στο Μάλμε της Σουηδίας στις 7, 9 και 11 Μαΐου 2024.

Πλάνα από εμβληματικές τοποθεσίες της Αθήνας, όπως η Ακρόπολη, η Πλάκα, το Μοναστηράκι και το Ωδείο Ηρώδου Αττικού, θα «ντύνουν» την παρουσίαση της Ελληνικής συμμετοχής. Ολοκληρώθηκαν τα γυρίσματα για το βιντεοκλίπ του τραγουδιού που θα ερμηνεύσει η Μαρίνα Σάττι, εκπροσωπώντας την Ελλάδα στη φετινή Eurovision.

Για τις ανάγκες των γυρισμάτων, ο φακός εστίασε και σε άλλες χαρακτηριστικές περιοχές της Αττικής, ανάμεσα στις οποίες η Ομόνοια, ο Λυκαβηττός, η Ραφήνα, το Αεροδρόμιο «Ελευθέριος Βενιζέλος».

Υπό τις οδηγίες του Αυστραλού σκηνοθέτη Zac Wiesel, ο οποίος έχει αναλάβει την επιμέλεια του βιντεοκλίπ, αναδεικνύονται η πλούσια πολιτισμική κληρονομιά, η ιστορία και σύγχρονα τοπόσημα της χώρας μας.

Την καλλιτεχνική διεύθυνση της εμφάνισης της Μαρίνας Σάττι στη σκηνή της Eurovision έχει αναλάβει ο Φωκάς Ευαγγελινός, τη χορογραφία και το movement direction ο Mecnun Giasar (Majnoon), ενώ το art direction οι NMR.

Ο χρόνος μετράει αντίστροφα, δείτε πλάνα από τα γυρίσματα του βιντεοκλίπ:

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Ακολουθήστε το iEidiseis.gr στο Google News
Ακολουθήστε το iEidiseis.gr στο Google News
Chevron Left
Πυροβολισμοί στο Κάνσας: Τουλάχιστον ένας νεκρός και 14 τραυματίες μετά την παρέλαση των Kansas City Chiefs
Ζωζώ Σαπουντζάκη: Εσπευσμένα στο νοσοκομείο η γνωστή ηθοποιός
Chevron Right