Media

Βίκυ Καγιά: Το τηλεφώνημα που δέχτηκε από δημοσιογράφο – «παίρνετε διαζύγιο;»

Ένα κουίζ που είδε το φως της δημοσιότητας και προανήγγειλε το διαζύγιο διάσημου ζευγαριού έγινε η αιτία να βρει τον μπελά της η Βίκυ Καγιά.

Η Βίκυ Καγιά βρέθηκε σήμερα απέναντι από την Σταματίνα Τσιμτσιλή στο «σαλόνι» του «Happy Day» για μια τετ – α- τετ κουβεντούλα και, μεταξύ άλλων, διηγήθηκε ένα περιστατικό που της συνέβη πολύ πρόσφατα.

Είχε κυκλοφορήσει λοιπόν ένα κουίζ, τύπου «βρείτε ποιοι είναι» για ένα επικείμενο διαζύγιο ανάμεσα σε μια «σταρ» και τον σύζυγό της μετά από αρκετά χρόνια γάμου. Το κουίζ συνοδεύονταν από μια εικόνα που συνίστατο σε δύο μαύρες φιγούρες, ενός άνδρα και μίας γυναίκας.

Για άγνωστους λόγους, κάποιοι οδηγήθηκαν στο συμπέρασμα ότι οι «εικονιζόμενοι» ήταν η Βίκυ Καγιά και ο άνδρας της Ηλίας Κρασσάς με αποτέλεσμα το παρακάτω περιστατικό..

«Εγώ δεν το είχα δει το κουίζ, δεν είχα δει τι γίνεται. Πήγα τα παιδιά στο σχολείο, κάπου έτρεχα το πρωί, έκανα το περπάτημά μου – γύρναγα από πιλάτες, δεν θυμάμαι, και ήταν μια δημοσιογράφος, γλυκύτατη η κοπέλα, και μου λέει “η προσωπική σας ζωή απασχολεί τα Μίντια”. Λέω κι εγώ, κάτι έγινε στο σχολείο, κάτι έχω χάσει πάλι.

“Υπάρχει ένα δημοσίευμα για εσάς ότι παίρνετε διαζύγιο” (μου λέει). Λέω “είσαστε σίγουροι ότι είμαι εγώ;” “Πως είστε σίγουροι;”

Λέει μοιάζει το φιζίκ, έτσι στην εικόνα. Λέω “ακούστε κάτι, πραγματικά με πιάνετε εξαπίνης, δεν ξέρω γιατί με πήρατε, δεν ισχύει κάτι τέτοιο”» περιέγραψε τη στιχομυθία η παρουσιάστρια.

Και πρόσθεσε: «Κάνουν τη δουλειά τους κι οι άνθρωποι φαντάζομαι. Εγώ εκτιμώ και σέβομαι πάντα ότι ο καθένας έχει τον δικό του τρόπο να κάνει τη δουλειά του και πρέπει να κάνει τη δουλειά του γιατί ζούμε σε μια εποχή που είναι πολύ σημαντικό να έχουμε τη δουλειά μας, τον μισθό μας, να πληρώνουμε το ενοίκιό μας. Το καταλαβαίνω. Απλά έμεινα λίγο παγωτό – να το πω… ».

Δείτε το σχετικό βίντεο:

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Ακολουθήστε το iEidiseis.gr στο Google News
Ακολουθήστε το iEidiseis.gr στο Google News
Chevron Left
Κ. Καραμανλής στην Eξεταστική: Το μοιραίο βράδυ παραβιάστηκε κατά συρροή ο Γενικός Κανονισμός Κυκλοφορίας
Γλυφάδα: Ξεσπά η κόρη του καπετάνιου - «Οι άνθρωποι έχουμε καταντήσει ζώα»
Chevron Right