Media

Survivor All Star: Ο Ηλίας Μπόγδανος επιστρέφει κι αποκαλύπτει για Γκότση

Ο Ηλίας Μπόγδανος παραδέχτηκε πως αυτός έγραψε το περίφημο χαρτάκι που έδιωξε τον Ηλία Γκότση από το Survivor All Star.

O Ηλίας Μπόγδανος έχει πάρει τον δρόμο της επιστροφής κι αναμένεται η πτήση που θα τον φέρει πίσω στην Ελλάδα μετά από την αποχώρησή του από το Survivor All Star.

Το πρωί της Πέμπτης 29/6 ο Ηλίας Μπόγδανος μίλησε μέσω σύνδεσης με την εκπομπή «Πρωινό μας» και ξεκαθάρισε από τη μεριά του τι συνέβη με το περιβόητο «χαρτάκι» και την αποβολή του Ηλία Γκότση από το Survivor All Star. Συγκεκριμένα είπε: «Ο Ηλίας δεν ήξερε αγγλικά οπότε δεν ήταν δύσκολο να καταλάβει κανείς ότι την είχα γράψει εγώ.

Μου ζητήθηκε να γράψω αυτή τη λίστα, η παραγωγή το γνώριζε αυτό, εγώ το έγραψα και δεν το αρνούμαι. Δεν το έδωσα εγώ και δεν είχα την επικοινωνία με τον άνθρωπο που δόθηκε το χαρτάκι. Ο Ηλίας Γκότσης δεν έφυγε για το χαρτάκι».

Ένιωσε αμήχανα όμως όταν τον πληροφόρησαν πως ο Γκότσης τον έχει κάνει unfollow στα social media: «Όντως; Εντάξει… Στενάχωρο»μ ήταν η αντίδρασή του.

Παράλληλα είπε πως θα κάνει το επόμενη βήμα στη σχέση του με την Αλεξάνδρα Εξαρχοπούλου.

Το σχετικό βίντεο:

Η επιστροφή έχει ξεκινήσει για τον Μπόγδανο και από το αεροδρόμιο που βρισκόταν, δημοσίευσε ένα story, δείχνοντας πόσο ανακουφισμένος είναι που θα γυρίσει στο σπίτι του και την καθημερινότητά του: «Δεν το πιστεύω ότι ήρθε αυτή στιγμή, είμαι στο αεροδρόμιο και βγήκα έξω και μου έρχεται να ουρλιάξω.

Έχω να πω τόσο πολλά αλλά θα σταθώ στα λίγα τώρα. Θα σας πω ότι είμαι απίστευτα χαρούμενος, γυρίζω πίσω στους ανθρώπους μου, στην οικογένειά μου, σε όλα αυτά που μου έχουν λείψει απεριόριστα και θα τα πούμε όλα από κοντά. Θέλω να ξέρετε όλοι ότι είμαι τέλεια, είμαι στα καλύτερά μου και ανυπομονώ για τη ζωή που τώρα ξεκινάει. Σας αγαπώ όλους πολλά φιλιά», δήλωσε στους followers του.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Ακολουθήστε το iEidiseis.gr στο Google News
Ακολουθήστε το iEidiseis.gr στο Google News
Chevron Left
Η Ναόμι Κάμπελ έγινε ξανά μητέρα: «Ποτέ δεν είναι αργά» (Εικόνα)
Μυστήριο με νέο θάνατο στη Ρωσία: Έπεσε από το παράθυρο 28χρονη αντιπρόεδρος τράπεζας
Chevron Right