Media

Αλέξανδρος Μπουρδούμης: Πότε θα τον δούμε στο «Ναυάγιο»

Ο Αλέξανδρος Μπουρδούμης έχει ξεκινήσει γυρίσματα για τη σειρά του Mega «Το ναυάγιο».

Οι εξελίξεις στο «Ναυάγιο» προβλέπονται ραγδαίες το επόμενο διάστημα. Οι επιζώντες του Φοίνιξ και οι οικογένειες των νεκρών και των αγνοούμενων θα προσπαθήσουν να διασπάσουν το «μέτωπο» για τη συγκάλυψη του εγκλήματος, ενώνοντας τις δυνάμεις τους για να βγει στο φως η αλήθεια.

Για να καταφέρουν το ρήγμα που θέλουν στο πέπλο σιωπής που θέλει να επιβάλει η πλοιοκτήτρια εταιρία και όλοι όσοι έχουν συμφέρον να μη λάμψει ποτέ η αλήθεια για το Φοίνιξ, οι συγγενείς των θυμάτων θα αναζητήσουν νομική εκπροσώπηση.

Το δύσκολο αυτό έργο θα αναλάβει ο δικηγόρος Παύλος Ξενάτος, ένας πολύ δυναμικός και αποφασισμένος νομικός, τον οποίο υποδύεται ο Αλέξανδρος Μπουρδούμης. Ο Ξενάτος είναι ο άνθρωπος που θα πάει κόντρα στον Μιλτιάδη Παντελίδη, τον αδίστακτο και διεφθαρμένο νομικό ο οποίος κάνει τα πάντα για να συγκαλύψει τις ευθύνες των πλοιοκτητών, των πολιτικών και των ανώτερων κρατικών υπαλλήλων.

«Είναι ένας άνθρωπος με δημοκρατικές πεποιθήσεις και θα προσπαθήσει να συγκεράσει τις όποιες διαφορές υπάρχουν μεταξύ των θυμάτων και των επιζώντων και να πάνε όλοι με ενιαία γραμμή στο δικαστήριο. Φυσικά θα έχει την αμέριστη συμβολή και στήριξη του Γιώργη», τόνισε ο Αλέξης Μίχας στο Πάμε Δανάη.

Να πούμε ότι ο Αλέξανδρος Μπουρδούμης άρχισε γυρίσματα πριν από ένα δεκαήμερο περίπου και η είσοδος του σειρά θα είναι σε ένα από τα επόμενα επεισόδια.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Ακολουθήστε το iEidiseis.gr στο Google News
Ακολουθήστε το iEidiseis.gr στο Google News
Chevron Left
Έμπλεξαν με τον Τεμπονέρα
«Καταπέλτης» το ΚΕΦΙΜ: Η Ελλάδα 25η στους «27» της ΕΕ στις ατομικές ελευθερίες
Chevron Right