Media

Ντένια Ψυλλιά: Έκανα δοκιμαστικό για άλλον ρόλο στη Μάγισσα – Τι είπε για το τέλος της Κερασίνας

Ο πρώτος ρόλος που δοκιμάστηκε η Ντένια Ψυλλιά στη Μάγισσα ήταν τελείως διαφορετικός από αυτόν της Κερασίνας.

Η Ντένια Ψυλλιά που το κοινό γνώρισε καλύτερα από τον ρόλο της Κερασίνας στη Μάγισσα του ΑΝΤ1 ήταν καλεσμένη του Γρηγόρη Αρναούτογλου στο The 2Night Show τη Δευτέρα 19/2.

Η νεαρή ηθοποιός μιλάει για τη συμμετοχή της στην επιτυχημένη σειρά του ΑΝΤ1 και για τον ρόλο της Κερασίνας, που στα τελευταία επεισόδια καθορίζει τις εξελίξεις και τις τύχες του Τζανή και της Μεταξίας στον πύργο των Λασκαραίων.

Για τον χαρακτήρα της Κερασίνας στη Μάγισσα έχει να πει ότι: «Δεν έχω να δικαιολογήσω κάτι στην Κερασίνα γιατί δεν έχει κακό χαρακτήρα, τι άλλο να πάθει; Τη λυπάμαι. Αντιλαμβάνεται τι συμβαίνει στον πύργο και προσπαθεί αρχικά δεν μπορεί να το πιστέψει. Εν τέλει τους βλέπει και καταρρέει ο κόσμος της. Νιώθει εγκλωβισμένη σε έναν πύργο όπου δεν έχει κανέναν δικό της άνθρωπο. Το κρατάει μέσα της, μέχρι που δεν αντέχει άλλο», είπε για την περιβόητη σκηνή που η Κερασίνα αποκαλύπτει σε όλους τη σχέση του Τζανή με τη Μεταξία.

Μεγάλωσε στην Αθήνα, με καταγωγή από την Άρτα και παρά το γεγονός πως ξεκίνησε τις σπουδές της στη Γυμναστική Ακαδημία, αλλά αφοσιώθηκε στην υποκριτική. Στέλνοντας ένα βιογραφικό στον Βασίλη Θωμόπουλο για τη σειρά «Κάτι χωρισμένα παλικάρια», ξεκίνησε τα γυρίσματα και τότε πήρε την απόφασή της. Ακολούθησε η «Έξαψη» και η σειρά «Μια νύχτα του Αυγούστου» την περασμένη σεζόν στην ΕΡΤ1: «Στη Μάγισσα με επέλεξε η Μιράντα Ρωσταντή κι έκανα δοκιμαστικό για τον ρόλο της Σκεύως. Μετά από δύο εβδομάδες με ειδοποίησαν», πρόσθεσε.

«Με τρομάζει πολύ η αστάθεια της δουλειάς. Ζω όμως τη στιγμή και προσπαθώ να μη σκέφτομαι το μέλλον. Μικρή είμαι ακόμα. Νιώθω ευλογία γιατί έχω παίξει δίπλα σε μεγάλους ηθοποιούς. Μου άρεσε όταν έπαιξα δίπλα στη Μαρία Καβογιάννη», είπε η Ντένια Ψυλλιά για τη μέχρι τώρα πορεία της στην τηλεόραση, αλλά πρόσθεσε πως στο θέατρο δεν έχει ακόμη την εμπειρία και την άνεση.

Η Ντένια Ψυλλιά προέρχεται από οικογένεια που είχε καλλιτεχνική φλέβα, ο παππούς της ήταν ο γνωστός στιχουργός Διονύσης Τζεφρόνης. Δικοί του είναι οι στίχοι από το τραγούδι «Σταλιά σταλιά» της Μαρινέλλας, το οποίο αρχικά προοριζόταν για την Αλίκη Βουγιουκλάκη. Η ίδια γράφει στίχους και παίζει πιάνο.

Η Ντένια Ψυλλιά μιλά για τη Μάγισσα και όχι μόνο:

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Ακολουθήστε το iEidiseis.gr στο Google News
Ακολουθήστε το iEidiseis.gr στο Google News
Chevron Left
Έρχονται νέες ευρωπαϊκές κυρώσεις κατά της Ρωσίας με φόντο τον θάνατο του Ναβάλνι
Βαγγέλης Περρής: Απάντησε για την ένταση στον αέρα με τον Γιώργο Λιάγκα – «είναι οι τελευταίες του ημέρες»
Chevron Right