Media

Λύγισε ο Αντώνης Κανάκης: «27 χρόνια χωρίς τον Αντώνη Παραρά σήμερα… »

«One love» για τα 27 χρόνια από τον θάνατο του Αντώνη Παραρά στο Ράδιο Αρβύλα – Τα συγκινητικά λόγια του Αντώνη Κανάκη.

Η ψυχή της παρέας του Comfuzio ήταν αδιαμφισβήτητα ο Αντώνης Παραράς και ο Αντώνης Κανάκης κάθε χρόνο αφιερώνει στη μνήμη του το ίδιο τραγούδι. Στο κλείσιμο του Ράδιο Αρβύλα το βράδυ της Δευτέρας 5/2 προβλήθηκε ένα βίντεο με στιγμιότυπα από το Comfuzio και φωτογραφίες του Αντώνη Παραρά.

Ο Αντώνης Κανάκης στο κλείσιμο της εκπομπής Ράδιο Αρβύλα μίλησε για τον Αντώνη Παπαρά και την πρόωρη απώλειά του. Μαζί με τον Σωτήρη Καλυβάτση ήταν η τριάδα του Comfuzio, της νεανικής εκπομπής που ξεκίνησε με κοινό στη Θεσσαλονίκη, έκανε πάταγο και το 1996 «κατέβηκε» στην Αθήνα στη συχνότητα του Star. 

«Αυτό το τραγούδι θα το διασκέδαζε πολύ και ο Αντώνης, αν ήταν εδώ μαζί μας. Θα γελούσαμε πολύ με αυτό το βίντεο. Ήταν 4 Φεβρουαρίου πριν από 27 χρόνια όταν ο Αντώνης «έφυγε». Έχω πει τα πάντα, όχι ότι είναι κακό να τα λέω συνέχεια για τον Αντώνη για το πόσο τον αγαπούσαμε, τι παιδί-διαμάντι ήταν», είπε για τον φίλο και συνεργάτη του.

Κανάκης – Παραράς – Καλυβάτσης ήταν η παρέα που ήρθε από τη Θεσσαλονίκη και την ΕΡΤ3 κι έδωσε φρέσκο αέρα στο είδος της. Με πολλή μουσική και κουβέντα, ενώ έναν χρόνο αργότερα ο Αντώνης Παραράς «έφυγε», αλλά παρέμεινε στη μνήμη τους.

Από τότε κάθε χρόνο ο Αντώνης Κανάκης κάνει ένα τηλεοπτικό αφιέρωμα με την υπόκρουση του γνωστού τραγουδιού του Bob Marley, One Love.

One love, one heart
Let’s get together and feel all right
As it was in the beginning – One love
So shall it be in the end – One heart…

Από την εκπομπή «Πες το στη Σεμίνα» το 1996:

Από παλιότερο Ράδιο Αρβύλα το ίδιο αφιέρωμα που παίζει κάθε χρόνο:

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Ακολουθήστε το iEidiseis.gr στο Google News
Ακολουθήστε το iEidiseis.gr στο Google News
Chevron Left
F1: Η Alfa Romeo μετονομάστηκε σε Stake Team – Δείτε το νέο μονοθέσιο
Η πρώτη δήλωση Μπάιντεν: Ανησυχώ για τον Βασιλιά Κάρολο
Chevron Right