Media

Έλενα Ακρίτα: Η ευχή της για τη Δέσποινα Βανδή και τον Βασίλη Μπισμπίκη το 2023

Η Έλενα Ακρίτα είναι η πιο ένθερμη υποστηρίκτρια του ζεύγους Μπισμπίκη – Βανδή, όπως απέδειξε και το τελευταίο podcast της για το 2022.

Οκτώβριο του ’21 έκαναν τις πρώρες κοινές εμφανίσεις τους ο Βασίλης Μπισμπίκης και η Δέσποινα Βανδή, που προκάλεσαν τσουνάμι αντιδράσεων. Δύο μήνες αργότερα, στις αρχές Δεκεμβρίου του ’21, η Έλενα Ακρίτα δήλωσε για τις επιθέσεις που δέχονταν το ζευγάρι:

«Με ενόχλησε όταν βλέπω κάποια δήθεν έγκριτα φύλλα να μπαίνουν σε λεπτομέρειες προσωπικής ζωής που δεν θέλω να τις επαναλάβω, τις οποίες βρίσκω απαράδεκτες. Εγώ τον Βασίλη Μπισμπίκη τον αγαπάω πάρα πολύ. Και τον αγαπάω γιατί έχουμε δουλέψει παλιά μαζί στα “Μυστικά της Εδέμ” και είναι φίλος. Την Δέσποινα δεν την ξέρω αλλά την εκτιμώ.

Δεν καταλαβαίνω γιατί δύο μεγάλοι άνθρωποι πρέπει να λογοδοτήσουν για το τι θα κάνουν. Κι εγώ τον άνδρα μου έτσι τον γνώρισα. Ήμουν παντρεμένη με έναν άλλον, τον ερωτεύτηκα τρελά. Κι εκείνος ήταν παντρεμένος και με ερωτεύτηκε τρελά. Λοιπόν ταυτίζομαι. Και τριάντα χρόνια μετά είμαστε μαζί και – να χτυπήσω ξύλο- πολύ ευτυχισμένοι». Και τους αφιέρωσε το τελευταίο podcast της χρονιάς.

Ένα χρόνο μετά, παραμονές Πρωτοχρονιάς, το θέμα της σχέσης του ηθοποιού με την τραγουδίστρια παραμένει hot. Πόσο μάλλον που τα παθιασμένα φιλιά τους στο Έναστρον, το κέντρο όπου εμφανίζεται εδώ και μερικές εβδομάδες η Δέσποινα Βανδή έχουν κάνει τον γύρο του κόσμου -μαζί τους και το αναμμένο τσιγάρο του Βασίλη Μπισμπίκη που προκάλεσε την «άμεση αντίδραση» του υπουργού υγείας.

Επανήλθε λοιπόν η Έλενα Ακρίτα με ένα ακόμα podcast, στο οποίο εκφράζει την συμπαράστασή της στο ζευγάρι.

«Από την ώρα που δεν σας πέφτει λόγος τι σας ενοχλεί τι κάνουν αυτοί οι άνθρωποι μαζί; Έχετε φτάσει μερικοί σε ένα παραληρηματικό μίσος. “Δεν έχω πρόβλημα με τον Βασίλη και τη Δέσποινα αρκεί να μην προκαλούν”. Γιατί; Ανάγκη σας έχουν;

Τι υστερία ρατσιστική είναι αυτή; Τι ηλικιακές διακρίσεις είναι αυτές; Βρέθηκε ξαφνικά να είναι η Βανδή 100 χρονών και ο Μπισμπίκης 20. Όταν είναι η γυναίκα μεγαλύτερη γίνεται ο κακός χαμός».

Και διατυπώνει μια ευχή για τους ακροατές και τους αναγνώστες της για τη νέα χρονιά.

«Ένα πράγμα σας εύχομαι για το 2023, να βρείτε κάποιον να σας κοιτάει όπως ο Μπισμπίκης τη Βανδή, στα μάτια».

Ακούστε πως σχολίασε την τοποθέτηση της Έλενας Ακρίτα ο Γιώργος Λιάγκας:

 

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Ακολουθήστε το iEidiseis.gr στο Google News
Ακολουθήστε το iEidiseis.gr στο Google News
Chevron Left
Θόδωρος Συριώτης: Έφυγε από τη ζωή ο γνωστός ηθοποιός – το «αντίο» του γιου του
Σεισμός στην Εύβοια: Η πιθανότητα για μεγαλύτερη δόνηση - Οι 6 παρατηρήσεις του Τσελέντη
Chevron Right