Media

Παγιδευμένοι: Ο Δημήτρης συμμαχεί με τον Αλέκο

Ο Δημήτρης θα φτάσει στα άκρα για να βρει τον δολοφόνο του πατέρα της Άννας στα νέα επεισόδια των «Παγιδευμένων».

Οι «Παγιδευμένοι» μας έχουν μπλέξει στα δεσμά τους και μα κρατούν δέσμιους μπροστά στις οθόνες μας κάθε Δευτέρα και Τρίτη. Η επόμενη εβδομάδα θα είναι εβδομάδα καταιγιστικών εξελίξεων στη σειρά, με τις ανατροπές να διαδέχονται η μία την άλλη.

Το βάρος πέφτει φυσικά στις έρευνες για τον εντοπισμό του δολοφόνου του Κοσμά. Ο πατέρας της Άννας εντοπίστηκε σε έναν ρηχό τάφο, έχοντας δίπλα του θαμμένο ένα όπλο, κι από εκείνη τη στιγμή η οικογένεια Ροδίτη ανεβαίνει έναν νέο Γολγοθά – είναι η δεύτερη φορά που θρηνεί τον θάνατο ενός μέλους της μετά από την ανακάλυψη του άψυχου σώματος της Μυρτώς.

Και ενώ ο Δημήτρης προσπαθεί να στηρίξει την Άννα για να μην καταρρεύσει και ταυτόχρονα να βοηθήσει στις έρευνες για την ανακάλυψη του δολοφόνου, στο σπίτι του το σκηνικό είναι το απολύτως αντίθετο. Ο Γεράσιμος, και ο Σπύρος είναι αποφασισμένοι να κρατήσουν εκτός του κάδρου των ερευνών τον Θοδωρή, ακόμα και αν αυτό σημαίνει ότι θα πρέπει να «πληρώσει» κάποιος αθώος.

Ο αθώος στην προκειμένη περίπτωση είναι ο Δαμιανός, ο τέως διοικητής της αστυνομίας τον οποίο αντικατέστησε ο Σπύρος μετά την αποστρατεία του. Ένας επίορκος αστυνομικός, ένας άνθρωπος που χρησιμοποίησε τη θέση του για τα εξυπηρετήσει τα προσωπικά του συμφέροντα, που όμως δεν σχετίζεται με τον θάνατο του Κοσμά.

Ο Δαμιανός αντιλαμβάνεται ότι ο συνεργάτης του σε κάθε λογής παρανομίες, ο Σπύρος, βλέπει στο πρόσωπό του ένα εύκολο θύμα και προσπαθεί να αντιδράσει. Όμως, τα περιθώρια αντίδρασης κάποιου είναι περιορισμένα όταν ο αντίπαλος κινεί τα νήματα.

Ατυχώς για τον Σπύρο, ο Σταύρος και ο Ανδρέας δεν έχουν πεισθεί για τον τρόπο που διενεργεί την έρευνα και τον έχουν υπό στενή παρακολούθηση. Αλλά και ο Δημήτρης δεν είναι ικανοποιημένος από τα μέχρι τώρα αποτελέσματα της επίσημης έρευνας. Γι’ αυτό και κάνει το μεγάλο βήμα να πλησιάσει τον Αλέκο.

Οι αποδείξεις που έχει στα χέρια του ο δικηγόρος αποδεικνύουν πέρα από κάθε αμφιβολία την αθωότητα του Δαμιανού. Τι θα κάνει από εδώ και πέρα ο Δημήτρης; Θα μοιραστεί τις σκέψεις του με τον κολλητό του τον Ανδρέα και τον Σταύρο που έχει υπό την ευθύνη του την υπόθεση;

Δείτε σκηνές από τα επεισόδια των «Παγιδευμένων» της Δευτέρας 8 και της Τρίτης 9 Μαΐου:

https://www.instagram.com/reel/CrwJXZaAI5V/

https://www.instagram.com/p/CrwL0mbgvmw/

https://www.instagram.com/p/CrwMeRAAXPL/

https://www.instagram.com/p/CrwOq9Vgvyu/

https://www.instagram.com/p/CrwN62Wg3mQ/

https://www.instagram.com/p/CrxbiKRIoIX/

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Ακολουθήστε το iEidiseis.gr στο Google News
Ακολουθήστε το iEidiseis.gr στο Google News
Chevron Left
Χαϊδάρι: Την κλείδωσε στο αυτοκίνητο, την πήγε στο σπίτι του και προσπάθησε να τη βιάσει
Γιατί πάει ο Γιώργος Παπαδάκης και όχι ο Νίκος Χατζηνικολάου στο ντιμπέιτ
Chevron Right