Media

Μαρίνα Σάττι: Έλαμψε στο τιρκουάζ χαλί της Eurovision 2024 – Η συναυλία σε ηφαίστειο στη Νίσυρο (εικόνες, βίντεο)

Η Μαρίνα Σάττι και η αποστολή της Ελλάδας έτυχαν θερμής υποδοχής στο τιρκουάζ χαλί της Eurovision 2024.

Η επίσημη έναρξη του διαγωνισμού τραγουδιού της Eurovision 2024 δόθηκε το απόγευμα της Κυριακής του Πάσχα (05/05) στο Μάλμε της Σουηδίας. Οι 36 από τους 37 συμμετέχοντες περπάτησαν στο λεγόμενο τιρκουάζ χαλί το οποίο έγινε υπό βροχή, αλλά και υπό αυστηρά μέτρα ασφαλείας. Το Ισραήλ, παρότι συμμετέχει κανονικά στη φετινή έκδοση του θεσμού, δεν έδωσε το «παρών».

Όσον αφορά στη Μαρίνα Σάττι, έλαμψε με την παρουσία της στο τιρκουάζ χαλί της Eurovision 2024. Βέβαια, η καλλιτέχνις επέλεξε να φορέσει ένα λευκό φόρεμα και έδωσε μια μίνι συνέντευξη στις παρουσιάστριες, drag queens Elecktra και Tia Kofi.

Eurovision, Eurovision 2024, Eurovision Ελλάδα, Eurovision 2024 Ελλάδα, Εurovision 2024 Μαρίνα Σάττι, Eurovision Μαρίνα Σάττι, Μαρίνα Σάττι

Συγκεκριμένα, ρωτήθηκε για τη συναυλία που έχει δώσει σε ηφαίστειο και η Μαρίνα Σάττι απάντησε ότι αυτή η συναυλία έγινε στο πλαίσιο ενός μουσικού φεστιβάλ στη Νίσυρο, τονίζοντας φυσικά πως το εν λόγω ηφαίστειο είναι ανενεργό. Η Μαρίνα Σάττι συνοδευόταν στο τιρκουάζ χαλί από τους τέσσερις χορευτές της (Huseyin Çetintaş, Yasin Ametoglou, Ειρήνη Δαμιανίδου, Βασίλης Καραγιάννης), αλλά και από την Ερασμία Μαρκίδη που κάνει φωνητικά.

Eurovision, Eurovision 2024, Eurovision Ελλάδα, Eurovision 2024 Ελλάδα, Εurovision 2024 Μαρίνα Σάττι, Eurovision Μαρίνα Σάττι, Μαρίνα Σάττι

Δείτε την εμφάνιση της Μαρίνας Σάττι στα 32′ 45″ του βίντεο:

Δείτε βίντεο από την Ελλάδα στο τιρκουάζ χαλί της Eurovision 2024

Η άφιξη της ελληνικής αποστολής

Backstage από το τιρκουάζ χαλί

Θέρμη υποδοχή για την ελληνική αποστολή

Η Μαρίνα Σάττι σε δηλώσεις της στη Eurovision 2024

Στο τιρκουάζ χαλί η Μαρίνα Σάττι και η ελληνική αποστολή

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Ακολουθήστε το iEidiseis.gr στο Google News
Ακολουθήστε το iEidiseis.gr στο Google News
Chevron Left
Πάτρα: 48χρονη διαφημίστρια η γυναίκα που έκανε βουτιά θανάτου με το ΙΧ της στο λιμάνι
Μπάιντεν ή Τραμπ: Ποιος κερδίζει από τις ταραχές στα πανεπιστήμια των ΗΠΑ
Chevron Right