Media

Λάμπρος Κωνσταντάρας: «Η επιστροφή στο Open είναι ένα βήμα πίσω για να πάρω φόρα»

Ο Λάμπρος Κωνσταντάρας μίλησε στο «Breakfast @ Star» για την επιστροφή του στο Open στο πλευρό της Ελένης Τσολάκη, τον Νίκο Μουτσινά και τον ανταγωνισμό ανάμεσα σε τηλεόραση και youtube.

Για τον Λάμπρο Κωνσταντάρα το 2024 αποδείχθηκε δύσκολο επαγγελματικά. Πήγε στον Σκάι από το Open όπου έκανε εκπομπή το σαββατοκύριακο στο πλευρό της Ελένης Τσολάκη, με την υπόσχεση ότι θα κάνει κάτι δικό του τηλεοπτικά. Τελικά, βρέθηκε στο πάνελ της Φαίης Σκορδά ενώ η υποτιθέμενη εκπομπή που θα έκανε πήγε στη Βάσω Λασκαράκη. Ακολούθως επωμίστηκε την καλοκαιρινή πρωινή ψυχαγωγική εκπομπή του Σκάι, μια προσπάθεια που δεν τελεσφόρησε, με αποτέλεσμα στο τέλος της σεζόν να επιστρέψει στο Open.

Μιλώντας σήμερα στο «Breakfast @ Star», ο Λάμπρος Κωνσταντάρας έκανε τον απολογισμό του.

«Το 2024 θεωρώ ότι ήταν καλή χρονιά. Πήγα σε ένα κανάλι που έμεινα μόνο έναν χρόνο αλλά λόγω συγκυριών. Θα μπορούσα να έχω μείνει κι άλλο, με χαρά θα ξαναπήγαινα. Γύρισα στο Open πάλι με αγάπη, που με χαρά έφυγα. Καμιά φορά κάνεις ένα βήμα πίσω εκεί που πάντα θέλουμε να κάνουμε ένα βήμα μπροστά. Εγώ θεωρώ ότι όταν κάνεις ένα βήμα πίσω, δεν είναι βήμα πίσω, είναι βήμα για να πάρεις φόρα να πας μπροστά. Γιατί είναι ένα βήμα πίσω αυτό που έκανα αλλά στο μυαλό μου ότι είναι ένα βήμα πίσω για να πάρω φόρα.

Την Ελένη την αγαπάω, στεναχωριόμουν όταν έφευγα, αλλά εκτίμησα πολύ στην Ελένη ότι και τις δύο φορές που αναγκάστηκα να την αποχωριστώ, η Ελένη ήταν εκεί κι εκτίμησε κι εκείνη ότι ήταν ο πρώτος άνθρωπος που της το είπα.

Προσπαθείς να κάνει το καλύτερο που μπορείς, με τα μέσα που έχεις, στο κανάλι που είσαι, με τους ανθρώπους που δουλεύεις» είπε.

Για την εισχώρηση της ενημέρωσης στην ψυχαγωγία, ο Λάμπρος Κωνσταντάρας είναι κάθετα αρνητικός.

«Εμένα δεν μου αρέσει η ενημέρωση στην ψυχαγωγία καθόλου. Δεν θεωρώ ότι πρέπει να μπλέκουνε. Βλέπουμε από τα ποσοστά τηλεθέασης ότι υπάρχει πολύς κόσμος που γκρινιάζει για την ενημέρωση κι υπάρχει πολύς κόσμος που τη βλέπει. Κι υπάρχει πολύς κόσμος που γκρινιάζει για την ευτελή ψυχαγωγία και πολύς κόσμος που τη βλέπει. Δες τον Νίκο Μουτσινά τις Παρασκευές απέναντι από η Νικολούλη. Θες να μου πεις ότι ο κόσμος βλέπει 9% ψυχαγωγία και 35% Αμαλιάδα; Θα τρελαθούμε. Το ανάποδο έπρεπε να είναι, ειδικά τα βράδια της Παρασκευής» είπε και ξεκαθάρισε πως, κατά τη γνώμη του, το θέμα δεν είναι το Μουτσινά.

«Ο Μουτσινάς είναι ακριβώς αυτό που περίμενε ο κόσμος. Εμένα μου αρέσει η εκπομπή του. Ακόμα δεν έχει βρει τον ρυθμό, θέλει διορθώσεις και αλλαγές και ξέρουμε ότι περνάνε και δύσκολα. Κι επειδή αυτή είναι εκπομπή ψυχολογίας κι όσοι ξέρουμε τον Νίκο, ο Νίκος πρέπει να νιώθει καλά, να νιώθει ότι έχει όσα θέλει, ότι δεν έχει τη σκοτούρα να στάξει το ταβάνι, να γυρίσει το περιστροφικό κ.λπ.».

Τέλος, ο δημοσιογράφος και ραδιοφωνικός παραγωγός πήρε θέση για την «κόντρα» youtubers – τηλεόρασης.

Δεν υπάρχει πόλεμος youtube – τηλεόρασης. Ο Fipster ήρθε από την τηλεόραση, ο Βασάλος είναι στην τηλεόραση. Όσοι άνθρωποι κάνουν youtube και λένε ότι υπάρχει πόλεμος, είναι άνθρωποι που εμπλέκονται και με την τηλεόραση. Μπερδεύονται επειδή οι εκπομπές, καμιά φορά από τεμπελιά, χρησιμοποιούν το υλικό του youtube. Τι θέλουν οι youtubers; Να μην τους παίζουμε; Δεν θα τους αρέσει. Άντε και πούμε μια μέρα κάνουμε ομερτά όλες οι εκπομπές και κόβουμε τον Fipster και τον Βασάλο. Δεν θα τους αρέσει».

Δείτε το σχετικό βίντεο:

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Ακολουθήστε το iEidiseis.gr στο Google News
Ακολουθήστε το iEidiseis.gr στο Google News
Chevron Left
Ρωσικό φορτηγό πλοίο βυθίστηκε στη Μεσόγειο μετά από έκρηξη (βίντεο)
Τα κάλαντα στον Κασσελάκη έψαλλαν παιδιά στα γραφεία του Κινήματος Δημοκρατίας
Chevron Right