Μετά την πρώτη αναγνωριστική εβδομάδα οι παίκτες του Big Brother έχουν διαμορφώσει μια νέα καθημερινότητα. Αλλά αυτή είναι πολύ διαφορετική από την πραγματική τους. Καθώς οι περισσότεροι από αυτούς ζουν μέσα από τις αναρτήσεις τους στα social media. Τώρα έχουν περάσει στη φάση που η εικόνα τους δεν επιβεβαιώνεται πια όπως οι ίδιοι θα ήθελαν. Like μόνο από τον καθρέφτη τους και την κλίκα που έχει δημιουργήσει ο καθένας γύρω του.
Έτσι η δεύτερη εβδομάδα του ριάλιτι στον ΣΚΑΪ είναι υποτονική. Κι αυτό μέχρι την επόμενη είσοδο νέου παίκτη, που θα ταράξει τα νερά τους. Η τρίτη εβδομάδα αναμένεται να βγάλει προς τα έξω πιο έντονα τις διαφωνίες τους.
Η ποινή που δόθηκε εχθές από τον Big Brother. Και η αποκάλυψη πως οι Ζωή Ασουμανάκη, Φένια Νικολαΐδη και Nancy Tawby συζητούσαν για τις ψήφους τους, αναστάτωσε το σπίτι.
Η πρώτη ποινή του Big Brother
Οι πρώτες παρέες έχουν ήδη αρχίσει να ξεχωρίζουν. Με ορισμένους να επιλέγουν ξεκάθαρα άτομα για παρέα. Άλλους να έχουν πάρει θέση στις αντιπαραθέσεις και άλλους να επιμένουν διπλωματικά σε μία ουδέτερη στάση. Ενώ η προσέγγιση της Nancy στην Διονυσία Κούκιου έχει ξενίσει τη Ζωή επειδή τη θεωρούσε σύμμαχό της.
Επίσης ο Χρήστος Γκικουρίας, ο Νίκος Ζαφειράκης και η Στυλιάνα Αβερκίου φαίνεται να τα έχουν βρει μεταξύ τους, επιλέγοντας όλο και περισσότερο ο ένας την παρέα του άλλου.
Παράλληλα το weekly task ολοκληρώνεται με επιτυχία από τους συγκάτοικους. Καθώς τώρα πρέπει να συντάξουν με προσοχή τη λίστα για τις προμήθειες. Αλλά πώς θα λειτουργήσει ο Dada ως αρχηγός;
Η στάση του Μπάμπη Καρατζά απέναντι στη Μαρικέλλυ προκαλεί την αντίδραση του Χρήστου Ντεντόπουλου που αισθάνεται προστατευτικά απέναντί της…
Όλα όσα συμβαίνουν στο σπίτι του BIG BROTHER προβάλλονται σε αληθινό χρόνο μέσα από το live streaming στο skai.gr/tv και στο ΣΚΑΪ HYBRID.
Ζωή και Αργυρώ το νέο beef