Media

The 2Night Show: Γιούλικα Σκαφιδά, Έφη Μουρίκη και Βλαδίμηρος Κυριακίδης καλεσμένοι στον ΑΝΤ1

Με την Γιούλικα Σκαφιδά, την Έφη Μουρίκη και τον Βλαδίμηρο Κυριακίδη κλείνει το The 2Night Show της Τρίτης 22/10.

«Μαγικοί» οι καλεσμένοι του Γρηγόρη Αρναούτογλου για το The 2Night Show της Τρίτης 22/10 στις 24:00 στον ΑΝΤ1

Πρώτη καλεσμένη η Γιούλικα Σκαφιδά, που φέτος πρωταγωνιστεί στη σειρά «Η Μάγισσα – Φλεγόμενη Καρδιά». Η αγαπημένη ηθοποιός μιλά για τη μητρότητα και τις αλλαγές που έχει φέρει στη ζωή της ο μονάκριβος γιος της, Άγγελος.

Θυμάται πώς πέρασαν οι πρώτοι μήνες με το μωρό στο σπίτι και εξηγεί πόσο έχουν αλλάξει οι ρυθμοί της, από τότε που επέστρεψε στη δουλειά της. Γιατί αισθάνεται την ανάγκη να δηλώσει ότι ο γιος της δεν μεγαλώνει σε μονογονεϊκή οικογένεια;

Πώς κυκλοφόρησε η ψευδής είδηση ότι πάσχει από σκλήρυνση κατά πλάκας; Σε ποια ερώτηση δημοσιογράφου ένιωσε άβολα; Τέλος, μιλάει για τον ιδιαίτερο ρόλο της στη σειρά «Η Μάγισσα – Φλεγόμενη Καρδιά», εξηγεί πώς έμαθε να κάνει ζογκλερικά για τις ανάγκες των γυρισμάτων και δηλώνει χαρούμενη για τη συνεργασία της με τη Μαρία Κίτσου.

Αργότερα ο Γρηγόρης Αρναούτογλου υποδέχεται τον Βλαδίμηρο Κυριακίδη και την Έφη Μουρίκη, που φέτος πρωταγωνιστούν για 2η συνεχόμενη χρονιά στην παράσταση «Ο Θάνατος του Εμποράκου» στο θέατρο ΖΗΝΑ.

Το αγαπημένο ζευγάρι μιλά για τη ζωή του πάνω και κάτω από το θεατρικό σανίδι. Πώς γνωρίστηκαν; Ποιος έκανε το πρώτο βήμα για να πλησιάσει τον άλλον; Τι είπε η Μελίνα Μερκούρη για την Έφη Μουρίκη; Υπάρχει ζήλια στη σχέση τους;

Γιατί μετακομίζουν συχνά; Στη συνέχεια, οι αγαπημένοι καλλιτέχνες αναφέρονται στα ρίσκα που κλήθηκαν να πάρουν, στις επιτυχίες, αλλά και στις αποτυχίες που αντιμετώπισαν μαζί. Τέλος, με τα μάτια κλειστά, καλούνται να αποδείξουν πόσο καλά γνωρίζει ο ένας τον άλλο.

Δείτε το τρέιλερ του The 2Night Show:

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Ακολουθήστε το iEidiseis.gr στο Google News
Ακολουθήστε το iEidiseis.gr στο Google News
Chevron Left
Meteo: Αίθριος καιρός την Τετάρτη 23/10 - Έως επτά μποφόρ οι άνεμοι
Μπαχτσελί: Να ανακοινώσει ο Οτσαλάν τη διάλυση του PKK και να απελευθερωθεί
Chevron Right