Μπορεί το MasterChef 2025 να κοντεύει να φτάσεις στους ημιτελικούς, αλλά οι παίκτες έχουν μπροστά τους τις δύο πιο δύσκολες εβδομάδες. Μέχρι την τελική 5άδα πολλά θα συμβούν στην κουζίνα του ριάλιτι. Τελικά πολλά θα μπουν στη θέση τους από όσο είμαστε σε θέση να γνωρίζουμε.
Καθώς μετά την αποχώρηση του Γιώργου Ρήγα νέες μαγειρικές προκλήσεις περιμένουν τους εννέα καλύτερους του MasterChef 2025. Ανάμεσά τους βρίσκονται και οι δύο φιναλίστ, που θα αναμετρηθούν στον μεγάλο Τελικό. Ο δεύτερος φιναλίστ θα κερδίσει έπαθλο 30.000 ευρώ. Ενώ ο επόμενος ή η επόμενη MasterChef θα κερδίσει τίτλο, τρόπαιο και συνολικά 100.000 ευρώ.
Όμως για να φτάσουν ως εκεί, γνωρίζουν πια καλά πως τώρα είναι η στιγμή να επιδείξουν θέληση. Αλλά κι επιμονή και απόλυτη συγκέντρωση στον στόχο.
Στα τελευταία στατιστικά οι μπορντό δεν τα πήγαν κι άσχημα την περασμένη εβδομάδα. Αφού με τρεις σερί νίκες κατάφεραν να διώξουν τον Γιώργο Ρήγα από τους γκρι. Τώρα οι εννέα διαγωνιζόμενοι καλούνται να αντιμετωπίσουν μια ιδιαίτερη συνθήκη στο Mystery Box. Γιατί το τεράστιο λευκό κουτί απαιτεί προσαρμοστικότητα και δημιουργικότητα.
Τι κρύβει το λευκό Mystery Box
«Μπαίνω μέσα όλα κάτασπρα. Νομίζω είμαι στον παράδεισο», λέει ο Μάριος μόλις το βλέπει. Ενώ ο Σωτήρης Κοντιζάς αναφέρει «Πιστεύετε ότι ο θείος Λεωνίδας δεν είναι στην κουζίνα του MasterChef;», μπροστά στο κουτί που έχουν οι κριτές. Με τη Μαίρυλιν να σχολιάζει «Είναι εκεί μέσα».
Αμέσως μετά η μπορντό και η γκρι μπριγάδα επιστρέφουν στις μονομαχίες. Τέσσερις μαγειρικές αναμετρήσεις, ένας πόντος σε κάθε μία. Ενώ η μπριγάδα με τους περισσότερους πόντους θα κερδίσει. Καθώς από την ηττημένη θα προκύψει ο πρώτος υποψήφιος προς αποχώρηση για την εβδομάδα.
Οι τρεις chef κριτές θα δοκιμάσουν όλες τις προσπάθειες, αναδεικνύοντας και την καλύτερη. Δηλαδή αυτή που θα κερδίσει το χρηματικό έπαθλο των 1.000 ευρώ. Πάντως οι γκρι δεν έχουν σκοπό να πάθουν μια από τα ίδια κι αυτή την εβδομάδα.
Το τρέιλερ του MasterChef 2025 για τις 13/5
Ο Γιώργος Ρήγας βρέθηκε στο Breakfast @Star όπου έκανε δηλώσεις για την αποχώρησή του από το ριάλιτι μαγειρικής του Star. «Δεν το περιμένα. Έβλεπα τον εαυτό μου τουλάχιστον μέχρι την πεντάδα. Δεν έδωσα το τέλος που εγώ είχα στο μυαλό μου. Όταν μπήκε η μητέρα μου τα έχασα. Εκείνη τη στιγμή ήταν λες κι έπεσε σεντόνι. Δεν ήξερα τι έκανα. Έχω δέσει πάρα πολύ και με τους Νίκους, τον Κλεό, τον Αλέξανδρο, τον Παναγιώτη, τον Νέστορα, τον Λευτέρη.
Με πολλούς θα δούλευα, αλλά θεωρώ πως το έξω κομμάτι με το μέσα κομμάτι διαφέρει. Είναι διαφορετικό το επαγγελματικό, σε φιλικό επίπεδο θα έκανα με όλους παρέα», είπε.