Media

Σταματίνα Τσιμτσιλή: «Τους σεβόμαστε όλους, δεν φοβόμαστε κανέναν»

Η Σταματίνα Τσιμτσιλή απάντησε στην εκπομπή της Σίσσυς Χρηστίδου για το ενδεχόμενο να βρεθούν βρεθεί του χρόνου αντιμέτωπη τηλεοπτικά με τον Γιώργο Λιάγκα.
Σταματίνα Τσιμτσιλή
ΧΑΜΟΓΕΛΑ ΚΑΙ ΠΑΛΙ / MEGA

Ο αναβρασμός που επικρατεί στα κανάλια τις τελευταίες εβδομάδες, καθώς μπαίνουν οι τελευταίες πινελιές για την επόμενη σεζόν, έχει παρασύρει τους πάντες. Όλοι περιμένουν να μάθουν αν μένουν ή φεύγουν, αν μετακινούνται σε άλλη ζώνη ή αν θα πρέπει να ψάξουν για νέα «στέγη».

Ένα από τα θέματα που συζητιέται ευρέως είναι η επιθυμία του ΑΝΤ1 να «σπρώξει» προς τα πάνω την εκπομπή του Γιώργου Λιάγκα. Αυτό θα διευκολύνει τον σταθμό σε πολλά επίπεδα. Πρώτον θα συντονιστεί με τα προγράμματα των άλλων σταθμών. Δεύτερον θα μειωθεί ο χρόνος της πρώτης πρωινής εκπομπής και θα δημιουργηθεί χώρος το μεσημέρι για μια εκπομπή στο ύφος του Πέτρου Κουσουλού.

Η ρεπόρτερ του «Χαμογέλα και πάλι» Ρέα Ιωάννου πέτυχε τη Σταματίνα Τσιμτσιλή κατά την έξοδό της από το στούντιο και τη ρώτησε πόσο ικανοποιημένη αισθάνεται από τις επιδόσεις του «Happy Day» φέτος και πως βλέπει μια ενδεχόμενη αλλαγή στην ώρα έναρξης.

«Στη δουλειά μας πάντα κοιτάμε τον μακροπρόθεσμο στόχο, την αντιλαμβανόμαστε ως μαραθώνιο. Μπορεί να χαιρόμαστε και να είμαστε ευγνώμονες, όπως είμαι εγώ και η ομάδα μου, αλλά παραμένουμε πολύ προσγειωμένοι. Ξέρουμε ότι πρέπει να δίνουμε καθημερινά τον καλύτερό μας εαυτό», είπε η Σταματίνα Τσιμτσιλή, η οποία θεωρεί ότι η αλλαγή ώρας του «Happy Day» δεν θα είναι σημαντική, ούτε θα παίξει καθοσριστικό ρόλο.

«Πέρα από 5-10 λεπτά διαφορά στην έναρξη, εμείς έχουμε μία σταθερή και ξεκάθαρη ζώνη στο πρόγραμμα. Γενικά η εκπομπή ξεκινάει παρά τέταρτο (07:45). Κάποια στιγμή, έτσι, για να συντονιστούμε με τον ανταγωνισμό, ξεκινούσαμε παρά είκοσι, για να συντονιστούμε με τον ανταγωνισμό. Όμως μιλάμε για πολύ μικρές και δυσδιάκριτες αλλαγές».

Τι αλλάζει στον ανταγωνισμό με τον Γιώργο Λιάγκα

Το κύριο θέμα βέβαια είναι τι θα γίνει αν ο Γιώργος Λιάγκας και το «Πρωινό» αρχίζουν γύρω στις 9:00.

«Πάντα ο ανταγωνισμός είναι σεβαστός, είτε είναι ο Γιώργος Λιάγκας απέναντι, είτε οποιοσδήποτε παρουσιαστής .

Θα δούμε πώς θα διαμορφωθεί η ζώνη, θα δούμε ποιοι θα είναι απέναντι, και ανάλογα θα διαμορφώσουμε κι εμείς τα σχέδιά μας. Τους σεβόμαστε όλους αλλά δεν φοβόμαστε κανέναν.

Ο Γιώργος είναι πολύ ανταγωνιστικός και πολύ καλός σε αυτό που κάνει, τον έχεις υπ’ όψη σου ως δυνατό και δυναμικό ανταγωνιστή», είπε η Σταματίνα Τσιμτσιλή, η οποία δεν έδειξε να ανησυχεί.

Ακούστε τι δήλωσε η Σταματίνα Τσιμτσιλή και το σχόλιο της Σίσσυς Χρηστίδου:

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Ακολουθήστε το iEidiseis.gr στο Google News
Ακολουθήστε το iEidiseis.gr στο Google News
Γάζα Chevron Left
Νέα φρίκη στη Γάζα: Βομβαρδισμός σχολείου με νεκρά παιδιά και 60 τραυματίες