Media

Ζήνα Κουτσελίνη: Τα χρόνια θα γίνουν 11 στο Star, έχουμε είδηση

Η Ζήνα Κουτσελίνη έδωσε την είδηση για την ανανέωση του συμβολαίου της στο Star για 11η χρονιά.
Ζήνα Κουτσελίνη Ελένη Χατσίδου Ετεοκλής Παύλου
Instagram @starchanneltv

Η Ζήνα Κουτσελίνη γιόρτασε τα 10 χρόνια της εκπομπής Αλήθειες με τη Ζήνα με ένα λαμπερό πάρτι όπου όλοι έδωσαν το παρών.

Φίλοι, συνεργάτες, συνάδελφοι… Αλλά και όλοι όσοι έχουν περάσει από την εκπομπή της τα τελευταία χρόνια ανταποκρίθηκαν στο κάλεσμά της. Σε γνωστό all day στέκι απόλαυσε το ηλιοβασίλεμα των 10 χρόνων της στο Star από το πιο ψηλό σημείο της Αθήνας. Ενώ μόλις έσβησε τα κεράκια της εντυπωσιακής τούρτας, καλωσόρισε και τον 11ο χρόνο.

Αφού αποκάλυψε πως ανανέωσε το συμβόλαιό της με το κανάλι και για την επόμενη χρονιά.  Όπως είπε συγκεκριμένα: «Πάμε για την 11η χρονιά. Αυτή την εβδομάδα συμφωνήσαμε με το STAR. Τα συμβόλαια είναι πάντα μονοετή για να ανταλλάσσουμε αγκαλιές και φιλιά. Όταν ξεκινήσαμε το συμβόλαιο έλεγα αν κάνω κάτω από 10% να με κόψουν».

Επιπλέον μια ιδιαίτερη έκπληξη επεφύλασσε και ο Κώστας Γιαννόπουλος. Ο οποίος έκανε λόγο για την προσφορά της στο Χαμόγελο του Παδιού από την ημέρα της ίδρυσής του. Τότε που βρισκόταν πίσω από τις κάμερες ως αρχισυντάκτρια.

Η Ζωή Τηγανούρια με το ακορντεόν της έπαιξε live για τους καλεσμένους. Ενώ όταν το κέφι άναψε περισσότερο το μικρόφωνο πήρε και η Ελένη Χατζίδου.

Ζήνα Κουτσελίνη

Ζήνα Κουτσελίνη

Τι είπε η Ζήνα Κουτσελίνη για την ανανέωση του συμβολαίου της στο Star

 

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Ακολουθήστε το iEidiseis.gr στο Google News
Ακολουθήστε το iEidiseis.gr στο Google News
Τζένη Καζάκου Chevron Left
Τζένη Καζάκου: Έχω σοκάρει τον εαυτό μου, ήταν τραύματα που δεν είχα αναγνωρίσει
Μαρίνα Σάττι: Το αφήγημα ότι έκανα bullying σε ένα κορίτσι, με στεναχώρησε
Chevron Right