Media

Κατερίνα Καινούργιου: «Μόνο εγώ δεν θέλω να πηγαίνω πουθενά στα 40 μου;»

Η Κατερίνα Καινούργιου απορεί με τις αντοχές του Δημήτρη Φιντιρίκου.
NDP

Ο Δημήτρης Φιντιρίκος συνεχίζει απτόητος τις εξορμήσεις του σε γνωστά νυχτερινά μαγαζιά, μετά τη σύλληψή του για οπλοφορία στο κέντρο που εμφανίζεται η Δέσποινα Βανδή στη Θεσσαλονίκη. Όταν η σύντροφός του Μελίνα Νικολαΐδη απουσιάζει στο Λονδίνο λόγω σπουδών, ο επιχειρηματίας απαθανατίζεται σε εξόδους με φίλους του. Όταν όμως η αγαπημένη του είναι στην Ελλάδα, τότε είναι αχώριστοι και στις βραδινές εξορμήσεις τους.

«Άφησα το όπλο δύο λεπτά στον φίλο μου»: Η απάντηση του Δημήτρη Φιντιρίκου για τη σύλληψη 

Την τελευταία φορά ο φακός τους έπιασε στο μαγαζί που τραγουδάει ο Λευτέρης Πανταζής να ανταλλάσσουν παθιασμένα φιλιά.

Σχολιάζοντας τις φωτογραφίες σήμερα στη «Super Κατερίνα», η Κατερίνα Καινούργιου έκανε ένα χιουμοριστικό σχόλιο για τον συνομήλικο και φίλο της Δημήτρη Φιντιρίκο.

«Δεν κουράστηκε να βγαίνει; Μόνο εγώ δεν θέλω να πηγαίνω πουθενά στα 40 μου;» παρατήρησε η παρουσιάστρια, η οποία έχει μειώσει δραστικά τις εξόδους τις τον τελευταίο χρόνο. Μόνο σε events για επαγγελματικούς λόγους και στα μαγαζιά του αγαπημένου της Πάνου Κουτσουμπή τη βλέπει κανείς πλέον, εκτός των ωρών της εκπομπής.

Δείτε το σχετικό βίντεο:

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Ακολουθήστε το iEidiseis.gr στο Google News
Ακολουθήστε το iEidiseis.gr στο Google News
Προσαγωγή 15 μελών της Νεολαίας Νέας Αριστεράς που ύψωσαν παλαιστινιακή σημαία στην Ακρόπολη Chevron Left
Προσαγωγή 15 μελών της Νεολαίας Νέας Αριστεράς που ύψωσαν παλαιστινιακή σημαία στην Ακρόπολη
Δημοσκόπηση - έκπληξη: Πούτιν και Σι Τζινπινγκ οι πιο δημοφιλείς ηγέτες στην Κύπρο
Δημοσκόπηση - έκπληξη: Πούτιν και Σι Τζινπινγκ οι πιο δημοφιλείς ηγέτες στην Κύπρο Chevron Right