Media

The 2Night Show: Καλεσμένες η Καλλιρρόη Μυριαγκού και η Αναστασία

Η Καλλιρρόη Μυριαγκού και η Αναστασία καλεσμένες στο The 2Night Show τη Δευτέρα 2/6 στις 24:00 στον ΑΝΤ1.
Καλλιρρόη Μυριαγκού Αναστασία The 2Night Show

Η Καλλιρρόη Μυριαγκού και η Αναστασία είναι οι πρώτες καλεσμένες της εβδομάδας στο The 2Night Show στον ΑΝΤ1. Η πρωταγωνίστρια του Άγιου Έρωτα μιλά για την επιστροφή της στην τηλεόραση σε μια σπάνια συνέντευξη

Ειδικότερα το βράδυ της Δευτέρας 2/6 o Γρηγόρης Αρναούτογλου υποδέχεται στο The 2Night Show την Καλλιρρόη Μυριαγκού. Πρόκειτα για μία αποκλειστική συνέντευξη. Καθώς η αγαπημένη ηθοποιός, που φέτος πρωταγωνιστεί στη σειρά Άγιος Έρωτας και μιλάει για τον ρόλο της. Αλλά και για την πολυετή πορεία της στο σανίδι. Όπως και για την επιστροφή της στην τηλεόραση μετά από πολλά χρόνια.

Στη συνέχεια, αναφέρεται στη σειρά «Κωνσταντίνου και Ελένης» και στον ρόλο της «Ματίνας Μανταρινάκη». Που την έκανε γνωστή στο ευρύ κοινό. Γιατί αρχικά δεν ήθελε να πάει στο δοκιμαστικό και πώς της άλλαξε γνώμη η Μαρία Λεκάκη… Θα ήταν θετική σε ένα πιθανό reunion της σειράς… Γιατί αρνήθηκε να κάνει διαφημιστικά… Έπειτα, θυμάται τα παιδικά της χρόνια στη Χίο, τη ζωή της στο Μόντρεαλ. Αλλά και την επιστροφή της στην Ελλάδα.

Συμβιβάστηκε ποτέ στη ζωή της… Γιατί επιλέγει να φεύγει όταν κάτι δεν της αρέσει, είτε σε προσωπικό είτε σε επαγγελματικό επίπεδο… Τέλος, μιλάει για τον επίσης ηθοποιό και αδερφό της, Αντώνη Μυριαγκό. Ο οποίος θα υποδυθεί τον Καποδίστρια στην ταινία του Γιάννη Σμαραγδή. Αλλά και για την παράσταση «Σιωπή», όπου πρωταγωνιστεί στο Θέατρο Τέχνης.

Το τρέιλερ του The 2Night Show με την Καλλιρρόη Μυριαγκού και την Αναστασία

Αμέσως μετά στο στούντιο έρχεται η Αναστασία. Η αγαπημένη τραγουδίστρια, που μέσα σε 3 χρόνια έχει καταφέρει να κατακτήσει τις πίστες και το κοινό.

Έχει άγχος για τις εμφανίσεις της… Ποια είναι η μεγάλη της φοβία… Γιατί θεωρεί τις «Αμαρτίες» ως τη μεγαλύτερη της επιτυχία μέχρι στιγμής… Στη συνέχεια, αναφέρεται στην αγάπη και αποκαλύπτει πόσο σημαντικό ρόλο παίζει στη ζωή της.

Απολαμβάνει το φλερτ στις εμφανίσεις της… Πώς περνάει τη μέρα της μία 22χρόνη… Τέλος, μιλάει για το καινούργιο της άλμπουμ με τίτλο «Σαν Όνειρο». Ενώ ερμηνεύει ζωντανά στο στούντιο της εκπομπής τα καινούργια της τραγούδια.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Ακολουθήστε το iEidiseis.gr στο Google News
Ακολουθήστε το iEidiseis.gr στο Google News
Δημήτρης Γιαννακόπουλος Δέσποινα Γιαννακοπούλου Chevron Left
Δέσποινα Γιαννακοπούλου: «Η ΚΑΕ Ολυμπιακός επικύρωσε δημόσια τη χυδαιότητα»
Ρόδος: 16 χρόνια κάθειρξης για βιασμό 10χρονης – Νονός της αδερφής της ο δράστης
Chevron Right