Media

Γαρυφαλλιά Καληφώνη: Έπεσε θύμα stalker – «είναι επικίνδυνη» – η απειλή με βιτριόλι

Η Γαρυφαλλιά Καληφώνη αποκάλυψε ότι ζει 3 χρόνια με το φόβο και δέχεται απειλές.
Γαρυφαλλιά Καληφώνη
RAWHOUSE / YOUTUBE

Η Γαρυφαλλιά Καληφώνη έκανε ένα βίντεο στο κανάλι του Raw House στο Youtube μετά από πολύ καιρό. Σε αυτό απαντούσε σε hate comments που δέχεται στα social media, κυρίως για την εικόνα της. Αν έχει κάνει πλαστικές, τι επαγγέλλεται, τα συντακτικά λάθη που κάνει και τα λοιπά.

Κι εξήγησε ότι, μετά από αρκετή σκέψη και ψυχοθεραπεία, δεν επιτρέπει πλέον σε τέτοιου είδους σχόλια να την επηρεάζουν. Το μόνο που την επηρέασε και τη φόβισε είναι ένα συγκεκριμένο σχόλιο.

«Εμένα μου είχε στείλει ένα προφίλ που αυτό με άγχωσε που μου λέει “ένα βιτριόλι στη μούρη είσαι”. Αυτό το λες;», αναρωτήθηκε η Γαρυφαλλιά Καληφώνη.

Και περιέγραψε την περιπέτειά της με stalker που την έχει ταλαιπωρήσει τα τελευταία 3 χρόνια.

«Μια Θεσσαλονικιά.Ξέρει αυτή ποια είναι. Είναι μια κοπέλα από τη Θεσσαλονίκη που, αν το συνεχίσει, θα πάω σε ασφαλιστικά μέτρα. Είναι επικίνδυνη.

Αυτό γίνεται τα τελευταία τρία χρόνια, που αν το συνεχίσει, θα βγάλω το όνομά της στο Instagram σε story και θα πω όλα όσα έχει κάνει.

Εμένα και κάτω από το σπίτι μου ήταν η συγκεκριμένη και όπου βρισκόμουν μπορεί να την έβλεπα μπροστά μου. Και μου έστελνε από ψεύτικα προφίλ για εμένα και για άλλα άτομα στη ζωή μου και πάει λέγοντας. Πολύ επικίνδυνη», αποκάλυψε η σύντροφος του Χρήστου Μάστορα, η οποία υποσχέθηκε να είναι εφεξής πιο συνεπής στα ραντεβού με τους θεατές της στο Rawhouse.

Δείτε το βίντεο που ανέβασε η Γαρυφαλλιά Καληφώνη:

Ακούστε πως σχολίασε την εξομολόγηση της Γαρυφαλλιάς Καληφώνη στη «Super Κατερίνα»:

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Ακολουθήστε το iEidiseis.gr στο Google News
Ακολουθήστε το iEidiseis.gr στο Google News
Chevron Left
Αμφιλοχία: Φορτηγό «έχασε» καλαμπόκι στον δρόμο – Αποκλείστηκε η είσοδος του Κέντρου Υγείας (βίντεο)