Τρεις καλεσμένες για τον Γρηγόρη Αρναούτογλου στο The 2Night Show της Δευτέρας 9 Ιουνίου στον ΑΝΤ1. Καθώς η Γιούλη Γεωργακοπούλου, η Λένια Ραζή και η Χριστίνα Τσόρμπα θα βρεθούν στο πλατό για τρεις ξεχωριστές συνεντεύξεις.
Ειδικότερα η Γιούλη Γεωργακοπούλου, που φέτος πρωταγωνιστεί στη σειρά Άγιος Έρωτας μιλάει για τον ρόλο της «Ειρήνης». Ενώ εξηγεί τους λόγους που αγαπά τόσο πολύ τον συγκεκριμένο χαρακτήρα.
Γιατί δηλώνει ενθουσιασμένη με τον τηλεοπτικό πατέρα της, τον Γιάννη Τσορτέκη… Πώς αισθάνεται που στην 3η τηλεοπτική της δουλειά βρίσκεται δίπλα σε τόσο μεγάλα ονόματα… Στη συνέχεια, αναφέρεται στην απόφασή της να ασχοληθεί με την υποκριτική. Αλλά και στις σπουδές στη Φιλοσοφική Σχολή, τις οποίες προσπαθεί να ολοκληρώσει για να πάρει το πτυχίο της. Τέλος, μιλάει για τα όνειρά της, ενώ εκφράζει και τη μεγάλη της επιθυμία να παίξει στο θέατρο σύντομα.
Ακόμη καλεσμένη του Γρηγόρη Αρναούτογλου είναι και η Λένια Ραζή. Η εντυπωσιακή ερμηνεύτρια μιλάει για την καλλιτεχνική της πορεία. Αλλά και για το σοβαρό πρόβλημα υγείας που αντιμετωπίζει το τελευταίο διάστημα, την αιφνίδια απώλεια της ακοής της.
Πώς το άγχος και το στρες επιβάρυναν την κατάστασή της και κατά πόσο έχει επηρεαστεί η επαγγελματική της δραστηριότητα… Είναι σε θέση να τραγουδήσει… Γιατί δεν μπορεί να γράψει μουσική; Πώς αντιμετωπίζει την απώλεια της ακοής….
Στη συνέχεια, αναφέρεται στις συνεργασίες της με μεγάλα ονόματα του μουσικού πενταγράμμου και θυμάται στιγμές με τον αείμνηστο Παντελή Παντελίδη. Τέλος, μιλάει για την ενασχόλησή της με το 3D ANIMATION και το ταλέντο της να δημιουργεί αγαπημένα καρτούν.
Το τρέιλερ του The 2Night Show
Στο The 2Night Show έρχεται και μία γνώριμή του από τα παλιά, τη Χριστίνα Τσόρμπα. Η γνωστή δημοσιογράφος του Βεργίνα TV μιλάει για τη νέα, πρωτοποριακή κατεύθυνση που έχει δώσει στη διαδικτυακή της παρουσία. Αφού είναι η πρώτη στην Ελλάδα που έχει δημιουργήσει τον εικονικό της σωσία, το λεγόμενο ψηφιακό avatar.
Πώς αυτό το εργαλείο τη βοηθά στην επαγγελματική της δραστηριότητα… Πόσο εύκολο ήταν να δημιουργηθεί το avatar; Πώς λειτουργεί πρακτικά αυτή η τεχνολογία… Στη συνέχεια, αναφέρεται στην πολυετή πορεία της στο ΒΕΡΓΙΝΑ ΤV. Ενώ δηλώνει τη δυσαρέσκειά της για το γεγονός ότι τα κανάλια της περιφέρειας δεν έχουν την αναγνώριση που τους αξίζει. Τέλος, μιλάει για την αγάπη που έχει στην τεχνητή νοημοσύνη. Αλλά και για τις δυνατότητες που προσφέρει στον άνθρωπο.