Δηλώσεις στην κάμερα της εκπομπής Buongiorno έκανε ο Λάμπρος Κωνσταντάρας σχετικά με το Καλοκαιρινό Ραντεβού που κάνει πρεμιέρα στις 7 Ιουλίου.
Η συνεργασία με την Ιωάννα Μαλέσκου ήταν κάτι που ακουγόταν καιρό στα δημοσιογραφικά πηγαδάκια. Αφού η παρουσιάστρια ξεκίνησε να κάνει στοχευμένες εμφανίσεις μετά από μια αρκετά μεγάλη παύση. Οπότε η επιστροφή της στην τηλεόραση δεν ήταν κάτι που «ψήθηκε» μέσα σε λίγες ημέρες, ούτε έπεσε σαν κεραυνός. Ακόμη και η συνεργασία με το Open δεν ήταν τυχαία, παράλληλα με την αποχώρηση της Ελένης Τσολάκη.
Ακόμη οι δυο τους συνεχίζουν στο Open σύμφωνα με τις πληροφορίες του iEidiseis, σε ξεχωριστές εκπομπές από τον Σεπτέμβριο. Αφού γίνει πρώτα η διανομή στις ενημερωτικές εκπομπές του καναλιού. Καθώς τα τελευταία χρόνια ξεκινά το ψυχαγωγικό του κομμάτι αργότερα από τα υπόλοιπα κανάλια. Φέτος τα πράγματα ίσως και να είναι πιο οργανωμένα στο θέμα των ημερομηνιών για τις πρεμιέρες των εκπομπών.
Τι λέει ο δημοσιογράφος για τη συνεργασία με την Ιωάννα Μαλέσκου
Πάντως ο Λάμπρος Κωνσταντάρας είπε πως: «Βασικά δεν περίμενα ότι θα συνεργαστώ με την Ιωάννα Μαλέσκου. Όχι ότι ήταν κάτι που το είχα αποκλείσει. Απλά δεν ήταν το πρώτο που θα σκεφτόμουν. Όταν τελικά το σκέφτηκα είπα «χαζός ήσουν που δεν το σκεφτόσουν». Τελικά ήταν καλή ιδέα.
Νομίζω ότι η Κατερίνα Γκαγκάκη πέτυχε διάνα με αυτή τη διατύπωση στο δελτίο τύπου. Ήθελε να τρολάρει, ήθελε να κάνει πλάκα. Αφού θα το πουν που θα το πουν το ποιος θα είναι το πρώτο όνομα, ας το πούμε πρώτα εμείς. Οπότε ήταν πολύ ωραίο, πολύ έξυπνο. Θα δούμε αν η εκπομπή θα πάει και τον χειμώνα. Συζητάμε πολλά πράγματα.
Το κανάλι είναι Open και στον τίτλο και το μυαλό, οπότε νομίζω ότι θα δούμε πολύ ωραία πράγματα. Ο Ποσειδώνας Γιαννόπουλος ήταν από τους πρώτους που σκέφτηκα, τον εκτιμώ πάρα πολύ. Όπως είχα στο μυαλό μου αρκετούς που θα ήθελα να συνεργαστώ. Κάποια ονόματα ακούστηκαν, κάποια ευσταθούν, κάποια όχι. Ο Ποσειδώνας είναι ένα πολύ ωραίο κεφάλαιο που τον σκέφτηκα αμέσως. Τώρα θα δούμε.
Δεν είναι δοκιμαστικό η εκπομπή, κατάλαβα πως το βλέπει η Σίσσυ Χρηστίδου. Αλλά εγώ δεν το βλέπω έτσι. Το βλέπω ότι από τη στιγμή που είπαμε ότι πάμε να το κάνουμε, είμαστε σίγουροι ότι θα πάει καλά.
Εμείς δεν το κάνουμε σαν δοκιμαστικό. Το κάνουμε για να πετύχει από τη πρώτη μέρα. Τα δοκιμαστικά που θα γίνουν είναι από σήμερα μέχρι τις 7 Ιουλίου», εξήγησε.
Οι δηλώσεις που έκανε ο Λάμπρος Κωνσταντάρας