Η νέα κωμωδία της ΕΡΤ1 σε σενάριο του Δημήτρη Αποστόλου στα γυρίσματα των πρώτων επεισοδίων. Η Μαρία Λεκάκη, ο Κώστας Κόκλας και ο Γιάννης Ζουγανέλης με το σενάριο στα χέρια για το σίριαλ Καλά Πήγε και Αυτό.
Μετά από ανακατατάξεις στο καστ της σειράς οι ρόλοι κλείδωσαν και ξεκίνησαν όλες οι απαραίτητες ενέργειες για τα πρώτα επεισόδια. Έτσι ακόμη η Μαρία Κωνσταντάκη και η Ντόρα Μακρυγιάννη θα συμμετέχουν ανάμεσα στους χαρακτήρες της κωμωδίας της κρατικής τηλεόρασης.
Η σειρά προορίζεται για να αντικαταστήσει την Παραλία στο πρόγραμμα της ΕΡΤ1, που στις 26/6 ολοκληρώνει τον β και τελευταίο κύκλο της.
Αξίζει να σημειωθεί πως στις αρχικές επιλογές της παραγωγής ήταν ανάμεσα στους πρωταγωνιστές να βρίσκονται η Καίτη Κωνσταντίνου και η Μίρκα Παπακωνσταντίνου. Με την απώλεια της πρώτης να αλλάζει τα δεδομένα. Ενώ η δεύτερη είναι σε αναμονή για τα νέα επεισόδια της σειράς Το Σόι Σου στον Alpha.
«Σημασία στην λεπτομέρεια..🎓👒🎓Καλά Πήγε και Αυτό», έγραψε ο Κώστας Κόκλας. Ο οποίος δημοσίευσε και τη φωτογραφία με τον ίδιο, τη Μαρία Λεκάκη και τον Γιάννη Ζουγανέλη. Στα χέρια τους τα σενάρια από τα πρώτα επεισόδια.
Δείτε τη δημοσίευση για τη σειρά Καλά Πήγε και Αυτό
Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.