Media

Οι θάλασσες μας χώρισαν: Κακούρης και Λέχου στη νέα σειρά εποχής της ΕΡΤ

Η νέα σειρά εποχής της ΕΡΤ έχει τίτλο «Οι θάλασσες μας χώρισαν» με πρωταγωνιστές τον Λεωνίδα Κακούρη και την Κατερίνα Λέχου.
Οι θάλασσες μας χώρισαν

Ο Λεωνίδας Κακούρης και η Κατερίνα Λέχου μαζί στη μικρή οθόνη από τη νέα σεζόν, στη σειρά της ΕΡΤ «Οι θάλασσες μας χώρισαν». Βασισμένη στο ομώνυμο μυθιστόρημα της Ιφιγένειας Τέκου.

Η Κατερίνα Λέχου επιστρέφει στην τηλεόραση μετά από έναν χρόνο απουσίας προς ικανοποίηση του τηλεοπτικού κοινού. Άλλωστε, πρόκειται για δύο από τις κορυφαίες μορφές της σύγχρονης υποκριτικής. Με χιλιόμετρα παρουσίας στη μικρή οθόνη και με πάρα πολλούς θαυμαστές. Μετά την υποχθόνια Δαμιανή της Μάγισσας, αναλαμβάνει έναν ρόλο σε έναν ερωτικό φαύλο κύκλο. Ενώ στο φόντο η ιστορία μαίνεται ανάμεσα σε διωγμούς και πολέμους.

Κατερίνα Λέχου Οι θάλασσες μας χώρισαν

Όμως κι ο Λεωνίδας Κακούρης συνεχίζει να αλλάζει πρόσωπα και μετά τον Ιάκωβο του Grand Hotel. Οι δύο πρωταγωνιστές θα δώσουν το παρών στη νέα σειρά της ΕΡΤ «Οι θάλασσες μας χώρισαν». Καθώς είναι μια νέα και πολλά υποσχόμενη σειρά που θα ενισχύσει πολύ την prime time της δημόσιας τηλεόρασης.

Σημασία έχει ότι η ΕΡΤ συνεχίζει να ρίχνει χρήμα στη μυθοπλασία της νέας τηλεοπτικής σεζόν. Σύμφωνα με τη Real, το συνολικό μπάτζετ για τις νέες σειρές της αγγίζει το καθόλου ευκαταφρόνητο ποσό των 28 εκατομμυρίων ευρώ. Χρήματα που δείχνουν τη στόχευση της δημόσιας τηλεόρασης στην ενίσχυση του ελληνικού δράματος και σε υψηλό επίπεδο παραγωγής.  Καθώς το κόστος της συγκεκριμένης σειράς ανέρχεται σε 1.035.576 ευρώ και την παραγωγή της έχει αναλάβει η Orange Α.Ε.

Λεωνίδας Κακούρης Οι θάλασσες μας χώρισαν

Η υπόθεση της σειράς «Οι θάλασσες μας χώρισαν»

Δύο αδελφές, η Παρασκευούλα και η Ελπίδα, βρίσκονται σε διαρκή σύγκρουση από τα παιδικά τους χρόνια. Η μία όμορφη, λαμπερή, πάντα να κλέβει τις εντυπώσεις, η άλλη χαμηλών τόνων και εσωστρεφής, περνά απαρατήρητη.  Αφού το πένθος που θα ξεσπάσει στην οικογένειά τους, σε συνδυασμό με την ιταλική κατοχή στη Σύμη, θα τις οδηγήσει στην Κωνσταντινούπολη. Για μια στιγμή θα έρθουν κοντά, αλλά σύντομα ο ανταγωνισμός τους θα αναζωπυρωθεί.

Η Παρασκευούλα θα γνωρίσει τον Παύλο και θα αγαπηθούν ολοκληρωτικά. Το ζευγάρι θα μετακομίσει στην Αλεξάνδρεια. Ενώ η Ελπίδα θα βρεθεί παράφορα ερωτευμένη με τον άντρα της αδελφής της.  Παράλληλα θα προσπαθήσει να ξεχαστεί σε μια τακτοποιημένη ζωή, όπου θα αγαπηθεί. Αλλά δεν θα αγαπήσει. Καθώς το μυαλό της θα ταξιδεύει συνεχώς στον Παύλο, και στη φαντασία της θα βιώνει τον απόλυτο έρωτα μαζί του.

Η μοίρα όμως, μέσα από συμβάντα σημαδεμένα με τρέλα. Απόρριψη, καταπιεσμένους πόθους, καταστροφικά αισθήματα, θα μπλέξει τις ζωές τους σε ένα κουβάρι.  Έτσι στο τέλος θα τις ξεβράσει σε μια θάλασσα δακρύων και τύψεων, με την ανάγκη για συγχώρεση αμοιβαία. Προκειμένου να αντέξουν το βάρος των πράξεών τους.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Ακολουθήστε το iEidiseis.gr στο Google News
Ακολουθήστε το iEidiseis.gr στο Google News
Φωτιά ΚΤΕΛ Chevron Left
Φωτιά τώρα σε αποθήκη κοντά στα ΚΤΕΛ Κηφισού (Βίντεο)