Η νέα σειρά του Alpha, Το Σπίτι Δίπλα Στο Ποτάμι έρχεται στο νέο πρόγραμμα του καναλιού τον Σεπτέμβριο. Η συγγραφέας Λένα Μαντά, μαζί με τις πρωταγωνίστριες Πέγκυ Τρικαλιώτη και Νάνσυ Μπούκλη μίλησαν στην κάμερα του Καλύτερα Δε Γίνεται την Κυριακή 29/6.
Συγκεκριμένα η νέα μεγάλη παραγωγή του Alpha είχε παρουσία και στην 37η Έκθεση Βιβλίου Πειραιά στο Πασαλιμάνι. Ενώ εκεί βρέθηκε ο δημοσιογράφος Σπύρος Ραφαήλ Κεραμίδας.
Η συγγραφέας του best seller μυθιστορήματος, Λένα Μαντά δήλωσε με ενθουσιασμό: «Γυρίζουν νυχθημερόν το «Σπίτι Δίπλα στο Ποτάμι». Τα παιδιά έχουν λιώσει. Είναι μία πολύ φιλόδοξη παραγωγή του Alpha, που θα απολαύσουμε το Σεπτέμβριο».
Ενώ η Πέγκυ Τρικαλιώτη υποδύεται τη μητέρα των πέντε κοριτσιών. «Είμαι πολύ χαρούμενη που ενσαρκώνω τη Θεοδώρα. Ήδη είμαστε σε πολύ έντονο ρυθμό γυρισμάτων. Πάντως πιστεύω ότι αυτές οι γυναίκες, που ζούσαν τότε στο παρελθόν, τόσο δυνατές… Αλλά είναι αυτές που σήμερα μας βοηθάνε να προχωρήσουμε μπροστά εμείς ως σύγχρονες γυναίκες».
Ακόμη μία από τις πέντε κόρες, την Ιουλία, υποδύεται η Νάνσυ Μπούκλη. «Έχω πολύ μεγάλη χαρά γι’ αυτόν τον ρόλο. Θα κάνω την Ιουλία τη δεύτερη από τις πέντε αδερφές. Γιατί είναι αυτή που από τις 5 κόρες, μοιάζει περισσότερο με την μητέρα της».