Ένα τέλειο Καλοκαιρινό Ραντεβού υπόσχονται ο Λάμπρος Κωνσταντάρας και η Ιωάννα Μαλέσκου. Αφού θα το περάσουν μαζί μας από τη Δευτέρα, 7 Ιουλίου στις 09:50 και κάθε μέρα την ίδια ώρα, στο OPEN.
Γιατί ο Λάμπρος και η Ιωάννα θα έχουν μαζί τους αγαπημένους, γνώριμους, αλλά και νέους συνεργάτες. Αλλά σε έναν συνδυασμό που εγγυάται το πιο φρέσκο και το πιο πικάντικο αποτέλεσμα.
Ακόμη η Άννα Ζηρδέλη, ο Γιώργος Σκρομπόλας, o Κωνσταντίνος Αρτσίτας, η Βάσω Μητρομάρα και η Ευαγγελίνα Βόσνου δίνουν καθημερινά το δικό τους «τηλεοπτικό στίγμα». Καθώς θα μας λένε τη δική τους καλημέρα με ενδιαφέρουσες απόψεις και ξεχωριστές ειδήσεις.
Όλα όσα μας φτιάχνουν τη διάθεση και όλα όσα μας απασχολούν είναι εδώ! Καθώς καθημερινά θα υπάρχουν αποκλειστικά ρεπορτάζ, συνεντεύξεις με αγαπημένα πρόσωπα, lifestyle news…
Αλλά και η τρέχουσα επικαιρότητα έρχονται σε πρώτο πλάνο στη νέα ψυχαγωγική εκπομπή του OPEN και δίνουν παλμό στην καθημερινότητά μας, όπου κι αν βρισκόμαστε!
Γιατί όταν η τηλεόραση γίνεται παρέα και το καλοκαίρι γίνεται αίσθηση, το ραντεβού είναι πάντα OPEN!
Καλοκαιρινό Ραντεβού από τη Δευτέρα 7 Ιουλίου στις 09:50
Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.
Πάντως ο Λάμπρος Κωνσταντάρας μιλώντας στο Buongiorno είχε πει πως: «Βασικά δεν περίμενα ότι θα συνεργαστώ με την Ιωάννα Μαλέσκου. Όχι ότι ήταν κάτι που το είχα αποκλείσει. Απλά δεν ήταν το πρώτο που θα σκεφτόμουν. Όταν τελικά το σκέφτηκα είπα «χαζός ήσουν που δεν το σκεφτόσουν». Τελικά ήταν καλή ιδέα.
Νομίζω ότι η Κατερίνα Γκαγκάκη πέτυχε διάνα με αυτή τη διατύπωση στο δελτίο τύπου. Ήθελε να τρολάρει, ήθελε να κάνει πλάκα. Αφού θα το πουν που θα το πουν το ποιος θα είναι το πρώτο όνομα, ας το πούμε πρώτα εμείς. Οπότε ήταν πολύ ωραίο, πολύ έξυπνο. Θα δούμε αν η εκπομπή θα πάει και τον χειμώνα. Συζητάμε πολλά πράγματα.
Το κανάλι είναι Open και στον τίτλο και το μυαλό, οπότε νομίζω ότι θα δούμε πολύ ωραία πράγματα. Ο Ποσειδώνας Γιαννόπουλος ήταν από τους πρώτους που σκέφτηκα, τον εκτιμώ πάρα πολύ. Όπως είχα στο μυαλό μου αρκετούς που θα ήθελα να συνεργαστώ. Κάποια ονόματα ακούστηκαν, κάποια ευσταθούν, κάποια όχι. Ο Ποσειδώνας είναι ένα πολύ ωραίο κεφάλαιο που τον σκέφτηκα αμέσως. Τώρα θα δούμε.