Με τέσσερις νέους υποψήφιους έληξε η ψηφοφορία για την αποχώρηση από το live του Big Brother της Κυριακής 6/7. Ενώ το Σάββατο 5 Ιουλίου, στις 23.15, στον ΣΚΑΪ θα μεταδοθούν μαγνητοσκοπημένες οι κυριότερες αντιρδράσεις. Αφού ήδη στο live streaming το κοινό είδε πως τα πράγματα άρχισαν να αντιστρέφονται για κάποιους παίκτες στο σπίτι.
Γιατί στο πλευρό της Θεοφανίας Νικολαΐδη θα καθίσουν ο Νίκος Ζαφειράκης, η Αργυρώ Κατσιγαράκη, η Χριστίνα Παπαδέλλη και η Nancy Tawby. Ο καθένας έχει και μία διαφορετική αντίδραση σε αυτή την εξέλιξη. Ενώ έκπληξη αποτελεί το γεγονός πως η Ζωή Ασουμανάκη δεν βρίσκεται υποψήφια μαζί με τη φίλη της.
Ο Χρήστος Γκ. ως αρχηγός προβλημάτισε αρκετά αυτή την εβδομάδα
Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.
Καθώς είναι η πρώτη φορά που δεν ψηφίζεται από τους συγκάτοικους. Αυτό δημιουργεί ερωτηματικά τόσο στην ίδια, όσο και στον Χρήστο Ντεντόπουλο.
Μπορεί η Ζωή να χαίρεται από αυτή την εξέλιξη, εκείνος όμως γίνεται έξαλλος με τους συγκάτοικους. Και προσπαθεί να καταλάβει γιατί δεν την ψήφισαν. Αποδέκτες των επικρίσεών του γίνονται η Αργυρώ, ο Νίκος και ο Γιώργος.
Ο Γιώργος Αντωνιάδης μετά την ψηφοφορία χαίρεται και διασκεδάζει με τη Ζωή. Η αντίδρασή του απογοητεύει τη Nancy Tawby. Αφού θεωρεί πως εκείνος δεν στεναχωρήθηκε και δεν της συμπαραστέκεται.
Ο Νίκος βλέπει την υποψηφιότητά του ως μία ευκαιρία για να τεστάρει τη δύναμή του και να δει αν τον στηρίζει ο κόσμος.
Η Φένια μπορεί να δηλώνει κουρασμένη από τις συνεχόμενες υποψηφιότητες, θεωρεί ωστόσο πως η «αντίπαλη» παρέα έχει διασπαστεί και πως ο Χρήστος Ντεντόπουλος είναι μόνος του και κινεί τα νήματα.
Κάθε λεπτό φέρνει και νέες εξελίξεις μέσα στο σπίτι του BIG BROTHER και μπορείτε να τις παρακολουθήσετε όλες μέσα από το live streaming στο skai.gr/tv και το ΣΚΑΪ HYBRID!