Ενημέρωση και ριάλιτι θα είναι οι πρωταγωνιστές στο νέο πρόγραμμα του ΣΚΑΪ. Αφού όπως όλα δείχνουν επανέρχονται μεγάλες παραγωγές στην prime time καθημερινά.
Αυτή την περίοδο σχεδιάζεται η στρατηγική που θα ακολουθήσει το κανάλι για τη νέα χρονιά. Μάλιστα η θέση των ριάλιτι έχει μάλλον κλειδώσει. Καθώς οι πληροφορίες δίνουν πως θα γίνει δυναμική είσοδος από τον Σεπτέμβριο. Δύο ξεχωριστά, αλλά έγκυρα ρεπορτάζ κάνουν λόγο για διπλή εισβολή.
Γιατί εξετάζεται σοβαρά νέος κύκλος για το Big Brother από τις αρχές Σεπτεμβρίου. Back to back και μόλις ενάμιση μήνα μετά τον τελικό στις 27 Ιουλίου, ο μεγάλος αδερφός κλείνει στο σπίτι του τους επόμενους 16 παίκτες. Το πρόγραμμα θα τρέξει μέχρι το τέλος του Δεκεμβρίου αν τελικά οριστικοποιηθεί το πλάνο, σύμφωνα με το ρεπορτάζ της Ναταλίας Ανδρικοπούλου στη Real.
Πάντως για το Big Brother, τα νούμερα τηλεθέασης παρόλο που ανέβηκαν, δεν ήταν αυτά που έδωσαν το κίνητρο για τον νέο κύκλο. Αφού τελικά το live streaming δούλεψε καλά μέχρι τώρα για τον τρέχοντα κύκλο.
Αλλά ένα ακόμη project έρχεται από τον Σεπτέμβριο στον ΣΚΑΪ. Και δεν είναι άλλο από το Exatlon. Αφού έμεινε στον πάγο για έναν ολόκληρο χρόνο. Η αποτυχία του περσινού Survivor κράτησε το αγωνιστικό ριάλιτι στην άκρη.
Παρά το γεγονός πως είχαν σχεδόν ολοκληρωθεί τα δοκιμαστικά στα αθλήματα για τους παίκτες. Για τον λόγο αυτό και δεν είχε σταματήσει να τρέχει το casting call από την εταιρία παραγωγής. Μένει ουσιαστικά η επιλογή του παρουσιαστή ανάμεσα στα πρόσωπα που πέρασαν από δοκιμαστικό.
Όπως ανέφερε ο Γρηγόρης Μελάς για το Exatlon, η πρεμιέρα αναμένεται στις αρχές του Σεπτέμβριου. Με σκοπό να προβάλλεται σε καθημερινή βάση και θα ολοκληρωθεί λίγο πριν από την πρεμιέρα του Survivor 2026.
Το Exathlon μπαίνει στο πρόγραμμα του ΣΚΑΪ