Media

Βάσια Παναγοπούλου: Υπόσχεται μεγάλες ανατροπές στον 5ο και τελευταίο κύκλο στη Γη της Ελιάς

Η Βάσια Παναγοπούλου δίνει «τυράκι» για τον πέμπτο κύκλο στη Γη της Ελιάς με πολλές ανατροπές από τα πρώτα επεισόδια.
Βάσια Παναγοπούλου Πέμη Ζούνη Η Γη της Ελιάς

Η Γη της Ελιάς έριξε αυλαία στον τέταρτο κύκλο το βράδυ της Κυριακής 6/7 στο Mega. Ενώ η Βάσια Παναγοπούλου βρίσκεται ήδη στα γυρίσματα του επόμενου κύκλου όπου τα πάντα αλλάζουν. Πρωταγωνιστές, αλλά και τοποθεσίες δημιουργούν νέες ιστορίες με το ανάλογο ενδιαφέρον για το κοινό.

Η τηλεοπτική Ασπασία Καπερνάρου, αποχαιρέτησε τον τέταρτο κύκλο με μια ανάρτηση στον λογαριασμό της στο Instagram. Μάλιστα κάνει αναφορά για μεγάλες ανατροπές. «Σας ευχαριστώ για το ταξίδι και αυτή την 4η χρονιά μας, αγαπημένοι ♥️🌿 ο 5ος κύκλος έρχεται (ήδη προχωράμε με εντατικούς ρυθμούς στα γυρίσματα) και τίποτα δεν θα είναι πια το ίδιο!!! ολική ανατροπή!!», γράφει. Ενώ φτιάχνει και το πρώτο της άλμπουμ από τα νέα πλάνα της σειράς.

Η δημοσίευση που έκανε η Βάσια Παναγοπούλου για τη Γη της Ελιάς

Το τελευταίο επεισόδιο της σειράς Η Γη της Ελιάς ήταν σαρωτικό σε υπόθεση, αλλά και σε τηλεθέαση

Την πρώτη θέση στους πίνακες τηλεθέασης κατέκτησε το συνταρακτικό φινάλε της Δ’ σεζόν της δραματικής σειράς του MEGA, Η Γη της Ελιάς. Καθώς επισφράγισε έτσι την κυριαρχία της στο σύνολο της τηλεοπτικής χρονιάς.

Η καθημερινή σειρά σε σενάριο Βάνας Δημητρίου, σκηνοθεσία Αντρέα Γεωργίου και παραγωγή του Κούλλη Νικολάου, ήταν για τέταρτη συνεχή χρονιά η πρώτη επιλογή των τηλεθεατών. Με μέσο μερίδιο 19,4% στο γενικό σύνολο για τη σεζόν 2024-2025. Η μέση κάλυψη άγγιξε στο σύνολο του έτους τους 1.469.000 τηλεθεατές.

Ενώ η αυλαία της σειράς σηματοδότησε το τέλος της τηλεοπτικής περιόδου 2024-2025. Από τις 22 Σεπτεμβρίου 2024 έως τις 06 Ιουλίου 2025. Στην οποία το MEGA κυριάρχησε στους πίνακες τηλεθέασης, τόσο στο γενικό σύνολο με μέσο μερίδιο 13,4%, όσο και στο δυναμικό κοινό 18-54 με ποσοστό 12,1%. Στην κορυφή βρέθηκε ο σταθμός την ίδια περίοδο αναφοράς και στην Prime Time. Με μέσο μερίδιο 15% στο σύνολο και 12,6% στο δυναμικό κοινό 18-54.

Το πολυαναμενόμενο φινάλε της «Γης της ελιάς» ήταν πρώτο στη ζώνη μετάδοσής του, την Κυριακή 6 Ιουλίου. Με ποσοστό 26,3% στο γενικό σύνολο και διαφορά που ξεπέρασε τις 14,7 μονάδες από τον ανταγωνισμό. Στο δυναμικό κοινό 18-54 ήταν επίσης πρώτο με 14,5%, ενώ σε επιμέρους ηλικιακή ομάδα άγγιξε το 43%.

Η Γη της Ελιάς επιστρέφει στο νέο πρόγραμμα του MEGA με τον καταιγιστικό Ε’ κύκλο. Αλλά και τον μεγάλο επίλογο της καθημερινής σειράς που άφησε το δικό της αποτύπωμα στην ελληνική τηλεόραση.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Ακολουθήστε το iEidiseis.gr στο Google News
Ακολουθήστε το iEidiseis.gr στο Google News
Chevron Left
Σε μόνιμο αδιέξοδο η Γαλλία – Ο Μπαϊρού απέτυχε και ο Μακρόν σκέφτεται ξανά εκλογές
Γερμανία: Έκτακτη προσγείωση αεροπλάνου λόγω καπνού στην καμπίνα
Chevron Right