Το «Rouk Zouk» παραμένει ένα από τα πιο δυνατά χαρτιά του ΑΝΤ1 στην μεσημεριανο – απογευματινή ζώνη. Η μοναδική σεζόν με αναταράξεις στην μέχρι τώρα πορεία του ήταν η χρονιά που άλλαξε ώρα προβολής, με επιμονή των στελεχών του ΑΝΤ1. Ήταν μια μεταβολή που βρήκε κάθετα αντίθετη τη Ζέτα Μακρυπούλια και οδήγησε σε κρίση τη σχέση της με το κανάλι.
Όμως, την σεζόν 2025 – 2026 φαίνεται πως το «Rouk Zouk» θα αλλάξει ξανά ώρα προβολής. Ο λόγος είναι η γενική αναδιάρθρωση της πρωινής – μεσημεριανής ζώνης του καναλιού, η οποία επηρεάζει σχεδόν το σύνολο των εκπομπών. Δύο είναι τα θέματα που οδηγούν στην αναδιάρθρωση. Η αποχώρηση του Γιώργου Παπαδάκη και έλευση του Πέτρου Κουσουλού.
Και παρότι δεν γνωρίζουμε ακόμα με βεβαιότητα ποια θα είναι η νέα πρόταση του ΑΝΤ1 στην πολύ πρωινή ζώνη, το σίγουρο είναι ότι η εκπομπή που θα αντικαταστήσει το «Καλημέρα Ελλάδα» θα τελειώνει πιο νωρίς. Αυτό σημαίνει ότι το «Πρωινό» με τον Γιώργο Λιάγκα θα ξεκινάει πιο νωρίς -πόσο πιο νωρίς θα το μάθουμε- για να παραδώσει έγκαιρα σκυτάλη στην εκπομπή του Πέτρου Κουσουλού.
Αυτή η μανούβρα, οδηγεί με μαθηματική ακρίβεια στην αλλαγή ώρας έναρξης του «Rouk Zouk», το οποίο θα πρέπει να μετακομίσει μετά τις 15:30.
Η Ζέτα Μακρυπούλια, η οποία προστατεύει τις καλοκαιρινές διακοπές της ως κόρην οφθαλμού, είτε πρόκειται για εξορμήσεις σε εξωτικούς προορισμούς στην Ασία και την Αφρική, είτε για ημέρες χαλάρωσης σε κάποιο ελληνικό νησί, ολοκλήρωσε τα γυρίσματα του trailer της επόμενης σεζόν. Μένει να δούμε πότε να έχουμε τις επίσημες ανακοινώσεις από πλευράς ΑΝΤ1 και ποια θα είναι η αντίδρασή της.