Media

Moments of your life: Αυτή είναι η βραδινή εκπομπή της Ζέτας Μακρυπούλια στον ΑΝΤ1

Ο ΑΝΤ1 ανακοίνωσε επίσημα το νέο βραδινό show που θα δούμε τη νέα σεζόν από τη Ζέτα Μακρυπούλια.
ZETA MAKRIPOULIA OFFICIAL / INSTAGRAM

Είναι γνωστό εδώ και μήνες ότι η Ζέτα Μακρυπούλια συζητούσε ένα καινούργιο project με τον ΑΝΤ1 κι αυτός είναι ένας από τους λόγους που ακυρώθηκε η συμμετοχή της στο «Grand Hotel». Η ίδια η Φαίη Σκορδά είχε ανακοινώσει από το «Buongiorno» ότι η ηθοποιός έκανε δοκιμαστικό και το αποτέλεσμα ενθουσίασε τα στελέχη του καναλιού.

Όμως, οι πληροφορίες που έφταναν στα αυτιά μας για το concept της εκπομπής ήταν μπερδεμένες. Ακούσαμε ότι η εκπομπή θα είναι με τον Φάνη Μουρατίδη, κάτι που αποδείχθηκε εσφαλμένο. Ο καλός ηθοποιός απλά εξυπηρέτησε την συνάδελφό του ως καλεσμένος για τον «πιλότο» της εκπομπής. Ακούσαμε επίσης ότι το concept θυμίζει πολύ το «Secret Song» με τη Ναταλία Γερμανού στον Alpha.

«Moments of your life»

Οι τηλεοπτικοί ρεπόρτερ που παραβρέθηκαν την Τρίτη 8 Ιουλίου στην παρουσίαση του προγράμματος του ΑΝΤ1 την επόμενη σεζόν είχαν την ευκαιρία να δουν για πρώτη φορά τρέιλερ από τον «πιλότο» με καλεσμένο τον Φάνη Μουρατίδη.

Το show το οποίο θα βγει στον αέρα στο πρώτο μισό της σεζόν είναι βασισμένο σε πρωτότυπη ιδέα, όμως οι ομοιότητες με το «Secret Song» είναι προφανείς. Ένας καλεσμένος θα ξετυλίγει το νήμα της ζωής του μέσα από άγνωστα επεισόδια ενώ οι εκπλήξεις θα διαδέχονται η μία την άλλη.

Ακολουθήστε το iEidiseis.gr στο Google News
Ακολουθήστε το iEidiseis.gr στο Google News
Η Μπριζίτ αγνόησε επιδεικτικά τον Μακρόν - Νέο «προεδρικό» επεισόδιο στο αεροπλάνο (βίντεο} Chevron Left
Η Μπριζίτ αγνόησε επιδεικτικά τον Μακρόν - Νέο «προεδρικό» επεισόδιο στο αεροπλάνο (βίντεο)
Apple: Ασκεί έφεση κατά του προστίμου 500 εκατ. ευρώ από την Ε.Ε.
Apple Ευρωπαϊκή Ένωση Chevron Right