Media

Stranger Things: Το πιο βαθύ σκοτάδι κυριαρχεί στο τρέιλερ για την πέμπτη σεζόν (βίντεο)

«Είναι σαν οκτώ ταινίες blockbuster», έχει δηλώσει ένας από τους δημιουργούς του «Stranger Things» για την πέμπτη και τελευταία σεζόν.
Stranger Things Netflix
Netflix

Ύστερα από τρία χρόνια αναμονής, το τρέιλερ για την πέμπτη και τελευταία σεζόν του «Stranger Things» κυκλοφόρησε την Τετάρτη (16/7) από το Netflix.

Συγκεκριμένα, σύμφωνα με το The Hollywood Reporter, τα πλάνα του τρέιλερ για το «Stranger Things» είναι γεμάτα ειδικά εφέ, θέαμα και το πολυπληθές καστ δείχνει γεμάτο έντονα συναισθήματα, ενώ κρατά κρυφές τις ιστορίες σε μεγάλο βαθμό. Η νέα σεζόν θα κυκλοφορήσει σε τρία μέρη – στις 26 Νοεμβρίου θα κυκλοφορήσουν τέσσερα επεισόδια, άλλα τρία επεισόδια τα Χριστούγεννα και το φινάλε θα προβληθεί στο Netflix την παραμονή της Πρωτοχρονιάς.

Η πέμπτη σεζόν του «Stranger Things»

Πάντως, στην επίσημη περιγραφή της νέας σεζόν της σειράς «Stranger Things» του Netflix αναφέρεται: «Το φθινόπωρο του 1987. Το Χόκινς είναι σημαδεμένο από το άνοιγμα των Ρηγμάτων και οι ήρωές μας είναι ενωμένοι με έναν και μοναδικό στόχο: Να βρουν και να σκοτώσουν τον Βέκνα. Ωστόσο, αυτός έχει εξαφανιστεί – τα ίχνη και τα σχέδιά του είναι άγνωστα. Περιπλέκοντας την αποστολή τους, η κυβέρνηση έχει θέσει την πόλη σε στρατιωτική καραντίνα και έχει εντείνει το κυνήγι της Ιλέβεν, αναγκάζοντάς την να κρυφτεί ξανά».

Ακόμα, προστίθεται το εξής: «Καθώς πλησιάζει η επέτειος της εξαφάνισης του Γουίλ, πλησιάζει και ένας βαρύς, οικείος τρόμος. Η τελική μάχη πλησιάζει – και μαζί της, ένα σκοτάδι πιο ισχυρό και πιο θανατηφόρο από οτιδήποτε έχουν αντιμετωπίσει στο παρελθόν. Για να τερματίσουν αυτόν τον εφιάλτη, θα χρειαστεί να σταθούν όλοι μαζί, για τελευταία φορά».

Επισημαίνεται ότι, τον Ιανουάριο, ο συνδημιουργός της σειράς, Ρος Ντάφερ, είχε δηλώσει σχετικά με τα τελευταία επεισόδια: «Περάσαμε έναν ολόκληρο χρόνο γυρίζοντας αυτή τη σεζόν. Μέχρι το τέλος, είχαμε καταγράψει πάνω από 650 ώρες υλικού. Έτσι, είναι περιττό να πούμε ότι αυτή είναι η μεγαλύτερη και πιο φιλόδοξη σεζόν μας. Είναι σαν οκτώ ταινίες blockbuster. Είναι αρκετά τρελό».

Βέβαια, ο συνδημιουργός του «Stranger Things», Ματ Ντάφερ, τόνισε: «Ταυτόχρονα, πιστεύουμε ότι είναι η πιο προσωπική μας ιστορία. Ήταν πολύ έντονη και συναισθηματική για να γυριστεί, για εμάς και για τους ηθοποιούς μας. Φτιάχνουμε αυτή τη σειρά μαζί για σχεδόν 10 χρόνια. Υπήρχε πολύ κλάμα. Υπήρχε τόσο πολύ κλάμα. Η σειρά σημαίνει τόσα πολλά για όλους μας και όλοι έβαλαν την καρδιά και την ψυχή τους σε αυτήν. Ελπίζουμε – και πιστεύουμε – ότι αυτό το πάθος θα μεταφερθεί στην οθόνη».

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Ακολουθήστε το iEidiseis.gr στο Google News
Ακολουθήστε το iEidiseis.gr στο Google News
Γεράσιμος Μιχελής Τζούλη Σούμα Chevron Left
Γεράσιμος Μιχελής: Είχε χάσει τη φωνή του, τον τελευταίο καιρό ήταν σχεδόν παράλυτος
Συρία: Νέα εκεχειρία στη Σουέιντα ανάμεσα στην κυβέρνηση Αλ-Σάραα και τους Δρούζους
Δρούζοι στη Συρία εκεχειρία με κυβέρνηση Αλ-Σάραα Chevron Right