Ο Πέτρος, ο ήρωας που υποδύεται ο Γιάννης Κουκουράκης στο «Grand Hotel» έπεσε αιμόφυρτος στο τελευταίο επεισόδιο της σειράς μπροστά στα έντρομα μάτια της Αλίκης. Η ζωή του κρέμεται από μια κλωστή και κανένας δεν ξέρει αν θα τον δούμε στο δεύτερο κύκλο της σειράς.
Η αγωνία, όπως ήταν φυσικό, έπνιξε τους fans του ηθοποιού, οι οποίοι απογοητεύτηκαν όταν πληροφορήθηκαν ότι στο βίντεο που παρουσιάστηκε στους δημοσιογράφους στην ενημέρωση για τη νέα σεζόν του ΑΝΤ1 ο Γιάννης Κουκουράκης απουσίαζε.
Και η ανησυχία τους εντάθηκε ακόμα περισσότερο όταν έγινε γνωστό ότι ο ηθοποιός υπέγραψε για να συμμετέχει στη μίνι σειρά της ΕΡΤ «Ελευθέριος Βενιζέλος, η ζωή ενός ηγέτη».
Ο Πέτρος ζει…
Ευτυχώς, ο ηθοποιός φρόντισε ο ίδιος να απωθήσει τις φήμες για μια ενδεχόμενη αποχώρησή του από τη σειρά. Στο βίντεο που ανέβασε στον προσωπικό λογαριασμό του στο Instagram, που περιλαμβάνει τη σκηνή του πυροβολισμού, έγραψε δίπλα «Συνεχίζεται…».
Σήμερα λοιπόν μπορούμε να επιβεβαιώσουμε ότι ο Πέτρος θα ζήσει από τον επικίνδυνο τραυματισμό του. Τα γεγονότα που θα ακολουθήσουν θα είναι αποκαλυπτικά. Ο Ρήγας θα καταβάλει κάθε προσπάθεια για να τον εμποδίσει να φτάσει στο στόχο και η μάχη θα είναι μέχρις εσχάτων.
Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.