Media

Τατιάνα Στεφανίδου: «Χτίζεται» η ομάδα του «Power Talk» – ποιοι «έκλεισαν»

Η Τατιάνα Στεφανίδου χτίζει με προσοχή την ομάδα που θα την πλαισιώσει στο νέο τηλεοπτικό της εγχείρημα στον ΣΚΑΪ.
Τατιάνα Στεφανίδου
NDP

Η αντίστροφή μέτρηση για την επιστροφή της Τατιάνας Στεφανίδου στην τηλεόραση έχει αρχίσει και η δημοσιογράφος και παρουσιάστρια δεν σκοπεύει να αφήσει τίποτα στη τύχη.

Το βασικότερο είναι η συμπλήρωση της ομάδας της με πρόσωπα που θα μπορούν να ανταπεξέλθουν στις απαιτήσεις του «Power Talk», μιας εκπομπής που θα περιστρέφεται γύρω από τα «καυτά» θέματα της επικαιρότητας, δίνοντας τον λόγο στο κοινό.

Το πρώτο πρόσωπο που «έκλεισε» η Τατιάνα Στεφανίδου είναι η Άρια Καλύβα, η οποία θα έχει στην ευθύνη της το αστυνομικό ρεπορτάζ, έναν τομέα στον οποίο έχει διακριθεί.

Ο επόμενος που είπε το «ναι» στην παρουσιάστρια είναι ο Παναγιώτης Σουρέλης. Ο anchorman του μεσημεριανού δελτίου ειδήσεων του Alpha έκανε το επόμενο βήμα στην καριέρα του και από τον Σεπτέμβριο θα τον βλέπουμε στο πλευρό της Τατιάνας σε έναν ρόλο που δεν τον έχουμε συνηθίσει.

Να θυμίσουμε ότι η Τατιάνα Στεφανίδου, μιλώντας στις κάμερες μετά από την επίσημη ανακοίνωση του ΣΚΑΪ, άφησε «φλου» το θέμα του πάνελ. Αν δηλαδή θα πλαισιώνεται σε όλη τη διάρκεια της εκπομπής από κάποιους συνεργάτες με τους οποίους θα σχολιάζουν τα θέματα ή αν οι δημοσιογράφοι της εκπομπής θα έχουν διακριτούς ρόλους.

Όπως και να ‘χει, η Τατιάνα ξεκαθάρισε ότι σκοπεύει να πάει διακοπές, έστω και μικρότερης διάρκειας σε σχέση με προηγούμενες χρονιές. Οπότε, ετοιμαστείτε και για άλλες ανακοινώσεις λίαν συντόμως.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Ακολουθήστε το iEidiseis.gr στο Google News
Ακολουθήστε το iEidiseis.gr στο Google News
Chevron Left
Νέα εφαρμογή seamore για τους επιβάτες της Attica Group