Οι «Άγριες Μέλισσες» είναι η σειρά – ορόσημο για την αναγέννηση της ελληνικής μυθοπλασίας. Η σειρά που σήμανε την επανεκκίνηση της ελληνικής παραγωγής και ταυτόχρονα προσέλκυσε καταξιωμένους ηθοποιούς του θέατρου, οι οποίοι είπαν το «ναι» στην τηλεόραση.
Το «Grand Hotel», η σειρά του ΑΝΤ1 που κράτησε το ενδιαφέρον των τηλεθεατών την περασμένη σεζόν, άντλησε και αντλεί από τη δεξαμενή των «Άγριων Μελισσών».
Έτσι, τη νέα σεζόν θα δούμε τον Γιάννη Στάνκογλου στον ρόλο του Γεράσιμου Χατζημήτρου, του «βασιλιά» του υπόκοσμου της Κηφισιάς. Πρόκειται για ένα πρόσωπο – κλειδί για την εξέλιξη του μύθου, έναν αδίστακτο άνθρωπο που γνωρίζει όλα τα βρώμικα μυστικά της υψηλής κοινωνίας της περιοχής και δεν διατάζει να τα χρησιμοποιήσει.
Δίπλα του, θα κάνει την εμφάνισή του ο Μάρκος. Ένα παιδί των δρόμων, μεγαλωμένος με στερήσεις σε ορφανοτροφείο, ο Μάρκος νιώθει ότι οφείλει τη ζωή του στον Γεράσιμο. Ο Μάρκος θα είναι το δεξί χέρι, το μάτι και το αυτί του Γεράσιμου και θα τον ενσαρκώσει ο «Μπάμπης» από τις «Άγριες Μέλισσες», ο εξαιρετικός Γιάννης Βασιλώττος.
Δείτε το σχετικό βίντεο: