Μόνο λίγες ημέρες έμειναν και οι 20 παίκτες του Exathlon αναχωρούν για τον Άγιο Δομίνικο. Το νέο ριάλιτι ξεκινά στον ΣΚΑΪ με διαστάσεις Survivor All Star.
Αν υπολογίσει κανείς πως όλοι οι παίκτες είναι πρώην Survivors, τελικά το casting call που έτρεχε εδώ και πολλούς μήνες ήταν για «τα μάτια του κόσμου». Αφού και οι δύο ομάδες, μπλε και κόκκινη, θα αποτελούνται από παίκτες που έλαβαν ιδιαίτερη πρόσκληση από την παραγωγή.
Παράλληλα την εβδομάδα αυτή θα διευθετηθούν όλες οι λεπτομέρειες για την υπογραφή των είκοσι συμβολαίων. Ενώ δεν έχει γίνει ακόμα γνωστό αν αυτοί θα είναι και οι μοναδικοί παίκτες. Άλλωστε η σύντομη διάρκεια των γυρισμάτων δεν ευνοεί τις προσθήκες παικτών. Αλλά η εταιρία παραγωγής πάντα έχει εναλλακτικές λύσεις σε περίπτωση κάποιας οικειοθελούς αποχώρησης, ή ενός τραυματισμού.
Τα ξημερώματα της Δευτέρας 18 Αυγούστου η ελληνική αποστολή αναχωρεί για τον Άγιο Δομίνικο. Τα γυρίσματα θα διαρκέσουν έξι εβδομάδες για 65 περίπου επεισόδια μέχρι τον μεγάλο τελικό. Ενώ το ελληνικό Exathlon δεν είναι το μόνο που έχει All Star διαστάσεις με παίκτες που το κοινό γνωρίζει καλά. Παράλληλα αξίζει να σημειωθεί πως η παραγωγή του Μεξικού έχει διάρκεια έξι μήνες, όσοι και το Survivor με 130 επεισόδια.
Ακόμη ο ΣΚΑΪ για πρώτη φορά αναφέρει πως η αδρεναλίνη θα ανέβει σύντομα στο κόκκινο… Με τα πρώτα επεισόδια να ξεκινούν στις αρχές του Σεπτεμβρίου.
Ποιοι παίκτες θα βρεθούν στο ριάλιτι
Γυναίκες:
- Σταυρούλα Χρυσαειδή
- Εύη Σαλταφερίδου
- Καρολίνα Ζακλίν Καλύβα
- Μαίη Εμμανουηλίδου
- Στέλλα Ανδρεάδου
- Δώρα Νικόλη
- Βίκυ Πετεινάρη
- Μαίρη Πετεινάρη
- Στεφανία Γκλάρα
- Ιωάννα Τζαβέλα
Άντρες:
- Μάριος Πρίαμος Ιωαννίδης
- Στάθης Σχίζας
- Άρης Σοϊλέδης
- Γιωρίκας Πιλίδης
- Φάνης Μπολέτσης
- Γιώργος Γκιουλέκας
- Ντάνιελ Νούρκα
- Νίνο Νικολαΐδης
- Γιώργος Κόρομι
- Τάκης Καραγκούνιας
Δείτε το νέο teaser του Exathlon
Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.