Media

«Νωρίς – Νωρίς»: Και το πρωινό ξύπνημα έχει άλλη χάρη στην ΕΡΤ1

Ο Κρατερός Κατσούλης και η Μαρία Ηλιάκη έρχονται «Νωρίς-Νωρίς» κάθε πρωί στις 06:45 στην ΕΡΤ1.
«Νωρίς - Νωρίς» Κρατερός Κατσούλης Μαρία Ηλιάκη

Τα πρωινά στην ΕΡΤ1 αλλάζουν στο νέο πρόγραμμα. Ο Κρατερός Κατσούλης και η Μαρία Ηλιάκη ξυπνούν «Νωρίς – Νωρίς» από τον Σεπτέμβριο και δίνουν άλλο ρυθμό στην πρωινή ψυχαγωγία.

Γιατί αν πιστεύετε ότι το πρωινό ξύπνημα είναι δύσκολο, ήρθε η ώρα να το ξανασκεφτείτε. Αφού από Δευτέρα έως Παρασκευή, στις 06:45 ακριβώς και μέχρι τις 09:00, το  νέο ψυχαγωγικό μαγκαζίνο  έρχεται τον Σεπτέμβριο στην ΕΡΤ1. Κι έχει σκοπό να βάλει τους τηλεθεατές σε ρυθμό χαράς.

Με οικοδεσπότες τον Κρατερό Κατσούλη και τη Μαρία Ηλιάκη, ένα δυναμικό δίδυμο με χημεία, εμπειρία και αστείρευτο χιούμορ. Η εκπομπή προσφέρει θετική ενέργεια, ευχάριστες ειδήσεις και πολλές καθημερινές στιγμές που μας κάνουν να χαμογελάμε.

Μέσα από τις ενότητες της εκπομπής, παρακολουθούμε τα πιο δημοφιλή viral trends και τα νέα από τον κόσμο των social media. Ενώ γνωρίζουμε ανθρώπους που εμπνέουν με τις ιστορίες τους. Όχι μόνο από την Ελλάδα, αλλά και από κάθε γωνιά του πλανήτη.

Θέματα όπως η υγεία, η διατροφή και ο αθλητισμός παρουσιάζονται με σύγχρονη ματιά. Αλλά και πρακτικές συμβουλές που μπορούν να εφαρμοστούν εύκολα στην καθημερινότητά μας.

Φυσικά, δεν λείπουν οι λαμπεροί καλεσμένοι από τον χώρο της τέχνης, της τηλεόρασης και του αθλητισμού. Καθώς και οι αυθόρμητες στιγμές, τα παιχνίδια και οι απρόσμενες εκπλήξεις. Πάντα με πρωταγωνιστές τους ίδιους τους παρουσιαστές, που φροντίζουν να μας χαρίζουν καθημερινά μια εκπομπή γεμάτη ζωντάνια, χαρά και αληθινή επικοινωνία.

«Νωρίς – Νωρίς» και το πρωινό ξύπνημα αποκτά άλλη χάρη:

 

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

 

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη ΕΡΤ (@ertofficial)

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Ακολουθήστε το iEidiseis.gr στο Google News
Ακολουθήστε το iEidiseis.gr στο Google News
Τραμπ Ζελένσκι Chevron Left
LIVE: Ο Τραμπ διέκοψε τις συνομιλίες με τους Ευρωπαίους για να μιλήσει με τον Πούτιν
Αυτός είναι ο 47χρονος που πυροβόλησαν στο κεφάλι στα Κάτω Πατήσια - Σεσημασμένος για διάφορες υποθέσεις
Chevron Right