Πολλά ερωτηματικά για τη δράση της Ζωής στη σειρά «Να μ’αγαπάς» στον Alpha. Μα περισσότερα είναι όσα πέρασαν τα δίδυμα παιδιά της όταν τα εγκατέλειψε. Το τρέιλερ της σειράς δόθηκε από το κανάλι στη δημοσιότητα τη Δευτέρα 25 Αυγούστου.
Η νέα, σύγχρονη, καθημερινή σειρά έρχεται από τον Σεπτέμβριο στον Alpha. Με φόντο το πανέμορφο Ναύπλιο, οι πρωταγωνιστές διεκδικούν την αγάπη σε όλες τις μορφές και τις «αποχρώσεις» της.
Μα πάνω από όλα τους βλέπουμε να διεκδικούν την αγάπη που στερήθηκαν – ο καθένας για διαφορετικούς λόγους. Δύο δίδυμα αδέρφια, που εγκαταλείφθηκαν πριν από 27 χρόνια μαθαίνουν πως η βιολογική τους μητέρα ζει. Ενώ είναι αποφασισμένα να πάρουν πίσω ό,τι τους ανήκει.
Εκείνη είναι παντρεμένη με έναν πλούσιο άντρα και με νέα οικογένεια και θα βρεθεί αντιμέτωπη με την αλήθεια που θα ανατρέψει τα πάντα. Την ώρα που το παρελθόν απαιτεί εξηγήσεις… Μια ακόμη γυναίκα, ξεχασμένη για χρόνια, έρχεται να σταθεί απέναντι σε εκείνους που την πλήγωσαν και της έκλεψαν ό,τι της ανήκει.
Αλλά στο μεταξύ, ένας άντρας που κανείς δεν ξέρει ποιος είναι πραγματικά, εμφανίζεται ξαφνικά. Καθώς εκείνος, όμως, ξέρει τα πάντα γι’ αυτούς και τι ακριβώς θέλει να πάρει πίσω.
Στη σειρά πρωταγωνιστούν οι: Δημήτρης Αλεξανδρής, Στεφανή Καπετανίδη, Στάθης Σταμουλακάτος, Ελισάβετ Μουτάφη, Μιχαήλ Ταμπακάκης. Κώστας Νικούλι, Ειρήνη Αγγελοπούλου, Αλέξανδρος Πιεχόβιακ, Μέγκι Σούλι, Γιώργος Τριανταφυλλίδης. Αντριάνα Ανδρέοβιτς, Αλίνα Κωτσοβούλου, Ειρήνη Τσέλλου, Μαρίλια Μητρούση.
Δείτε το τρέιλερ της σειράς «Να μ’αγαπάς»
Aυτοί που κλείνουν τους λογαριασμούς του παρελθόντον… και αυτοί που τους αφήνουν ανοιχτούς και το παρελθόν τους κυνηγάει μια ζωή!
Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.