Media

Άννα Κανδύλη σε Κώστα Τσουρό: «Σε υποδέχθηκα στην ΕΡΤ, στο MEGA, στον ΣΚΑΪ»

«Πάω κι έρχεσαι» είπε η Άννα Κανδύλη στον Κώστα Τσουρό κατά την έναρξη της εκπομπής «Το 'χουμε» στον ΣΚΑΪ.
Άννα Κανδύλη σε Κώστα Τσουρό: «Σε υποδέχθηκα στην ΕΡΤ, στο MEGA, στοκ ΣΚΑΪ»

Πρεμιέρα έκανε ο Κώστας Τσουρός στον ΣΚΑΪ με την εκπομπή «Το ‘χουμε». Καθώς καλωσόρισε τους συνεργάτες του, Άννα Κανδύλη, Δέσποινα Τσόκου, Στέργιο Σαμαρτζή, Ναταλία Αργυράκη, Τζώρτζια Γεωργίου και Χάρη Λεμπιδάκη.

Όταν έφτασε στους δημοσιογράφους του ενημερωτικού μέρους της εκπομπής στάθηκε στην Άννα Κανδύλη. «Δίπλα μου στο ενημερωτικό κομμάτι θα είναι και η Άννα Κανδύλη… γεια σου Άννα μου»

«Γεια σου Κώστα μου, έχω γίνει επί της υποδοχής σου βεβαίως τόσα χρόνια. Σε υποδέχτηκα στην ΕΡΤ, σε υποδέχτηκα στο MEGA, σε υποδέχομαι στον ΣΚΑΪ. Πάω κι έρχεσαι. Τώρα εύχομαι ό,τι καλύτερο και να ανταποκριθούμε σε αυτό που έχουμε βάλει στόχο. Την έγκαιρη, έγκυρη ενημέρωση με ψυχραιμία και τα θέματα στη σωστή τους διάσταση», είπε στον παρουσιαστή.

Αλλά και ο ίδιος συμπλήρωσε: «Και τώρα ελπίζω να είναι η καλύτερή μας χρονιά. Εδώ δεν θα είσαι μόνο επί του δικαστικού, θα είσαι επί παντός επιστητού».

Ακόμα στο κοινό που παρακολουθούσε από το σπίτι, ο Κώστας Τσουρός είπε: «Καλησπέρα, καλώς ήρθατε, καλώς ήρθαμε!  Γιατί ένα πράγμα έχω να σας πω, εδώ… «Το ‘χουμε». Είναι η πρώτη μας εκπομπή εδώ στον ΣΚΑΙ και πραγματικά επειδή όλοι στην καθημερινότητά μας πάντα λέμε ότι «Το ‘χουμε» αυτό θα κάνουμε κι εδώ μαζί σας.

Όλοι μαζί θα λέμε «Το ‘χουμε», θα σας κλείνουμε το μάτι, θα μας κλείνετε το μάτι και θα λέμε όλα πάνε καλά. ΣΚΑ(Ε)Ι δεν ΣΚΑ(Ε)Ι ο τζίτζικας, εμείς θα είμαστε εδώ παρέα κάθε μέρα στον ΣΚΑΙ, 15:30».

Η Άννα Κανδύλη και ο Κώστας Τσουρός στην έναρξη της εκπομπής

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Ακολουθήστε το iEidiseis.gr στο Google News
Ακολουθήστε το iEidiseis.gr στο Google News
Chevron Left
Καρολίνα Πελενδρίτου: Αρνήθηκε ταξιτζής την κούρσα στην Παραολυμπιονίκη λόγω του σκύλου - οδηγού