Η Κατερίνα Καινούργιου επιστρέφει στον Alpha για 5η χρονιά, από τη Δευτέρα 15 Σεπτεμβρίου στις 10:00 π.μ. Με μια ανανεωμένη «Super Κατερίνα». Πιο σύγχρονη, ώριμη, και πλήρως εναρμονισμένη με τις απαιτήσεις της εποχής.
Η εκπομπή παραμένει πιστή στον ψυχαγωγικό της χαρακτήρα της. Αφού συνδυάζει lifestyle νέα αλλά και ενημέρωση με ουσία όποτε υπάρχουν σημαντικές εξελίξεις.
Ενώ με την υπογραφή της έμπειρης δημοσιογραφικής ομάδας, η Super Κατερίνα φέρνει live συνδέσεις και αποκλειστικά ρεπορτάζ. Καθώς και τηλεοπτικό και καλλιτεχνικό παρασκήνιο, αναλύσεις για τα πρόσωπα και τα θέματα της επικαιρότητας.
Στο πλευρό της και φέτος ο δημοσιογράφος Στέφανος Κωνσταντινίδης με πολυετή εμπειρία, η Φρόσω Κυριαζή, μια νέα δυναμική δημοσιογράφος με έγκυρο ρεπορτάζ. Και ο Χάρης Χρονόπουλος με τηλεοπτική και ραδιοφωνική εμπειρία.
Μαζί της και η Δάφνη Μπόκοτα, η οποία μετά από χρόνια τηλεοπτικής απουσίας, επανέρχεται δυναμικά. Με σχόλιο και άποψη στην τηλεόραση του σήμερα.
Ακόμα η Έλενα Πολυκάρπου, καθημερινά, θα μας μεταφέρει τα lifestyle νέα με αποκλειστικό ρεπορτάζ. Ο Πέτρος Συρίγος, και φέτος, θα μας χαρίζει τις πιο νόστιμες και εύκολες συνταγές.
Επίσης η Βάσια Μαυράκη, με τις αστρολογικές της προβλέψεις θα φροντίζει να ξεκινά η μέρα μας γνωρίζοντας τι… πλανητικό μας περιμένει!
Ποιες είναι οι πρώτες καλεσμένες
Στην πρεμιέρα της εκπομπής της η Κατερίνα Καινούργιου υποδέχεται την Ταμίλλα Κουλίεβα και την Κατερίνα Παπουτσάκη. Αυτή είναι η πρώτη τους κοινή συνέντευξη. Ενώ αποκαλύπτουν τα πάντα για τον καθηλωτικό β’ κύκλο της σειράς Άγιος Έρωτας.