Media

Νάνσυ Νικολαΐδου: Καταπέλτης για τον Πέτρο Κωστόπουλο – «το να λέω σ’ έναν άνθρωπο τρεις φορές στον αέρα “σκάσε”…»

Η Νάνσυ Νικολαΐδου σχολίασε με αιχμηρό τρόπο την τηλεοπτική επιστροφή του Πέτρου Κωστόπουλου δίπλα στην Ελένη Τσολάκη.
BUONGIORNO / MEGA

Το πρωί της Δευτέρας, η Φαίη Σκορδά και η παρέα της σχολίασαν το πρωί της Δευτέρας στον αέρα του «Buongiorno» τις πρεμιέρες του σαββατοκύριακου. Ανάμεσά τους και το «Πρωινό σαββατοκύριακο» με την Ελένη Τσολάκη στον ΑΝΤ1, με τον Πέτρο Κωστόπουλο.

«Έχει κάνει ο Ανδρέας (Μικρούτσικος) σχολή. Δηλαδή αυτός ο βετεράνος της τηλεόρασης που δεν μασάει και θα τα χώσει, θα πει τη γνώμη του και είναι απαραίτητος ρόλος σε ένα πάνελ. Και ο Πέτρος είναι ο καθ’ ύλην αρμόδιος να το κάνει αυτό. Νομίζω μετά τον Ανδρέα, ο Πέτρος είναι…» σχολίασε πρώτος ο Δημήτρης Ουγγαρέζος.

Όμως, η Νάνσυ Νικολαΐδου είχε διαφορετική άποψη.

«Θα διαφωνήσω. Τα λέω τσεκουράτα με το να λέω σ’ έναν άνθρωπο που κάθεται δίπλα μου τρεις φορές στον αέρα “σκάσε”… Το θεωρώ λίγο ξεπερασμένο. Αυτό τον τρόπο που έχει μια τοξικότητα από κάτω, που έχω έρθει εγώ και θα τα πω κι εσύ σταμάτα… Όπως επίσης, σε ένα άλλο σημείο της συζήτησης με την Αφροδίτη Γραμμέλη, γυρνάει και της λέει “Περίμενε, απαντάω σε τρεις. Δεν θα σου απαντήσω εσένα τώρα”.

Εμένα αυτή η αγαρμποσύνη δεν μου αρέσει. Δεν θεωρώ ότι είναι κάτι που δίνει ένα τσικ στις εκπομπές. Η εμπειρία του και όλο αυτό που πρεσβεύει ναι, μπορεί να είναι χρήσιμο» .

«Με έχει αποκαλέσει στον αέρα ζώον»

Στη συνέχεια η Νάνσυ Νικολαΐδου αναφέρθηκε στην προσωπική εμπειρία της από την συνεργασία της με τον τέως εκδότη.

«Εγώ έχω συνεργαστεί μαζί του στο Open και δεν είχαμε καλά αποτελέσματα. Όμως, είμαι αντικειμενική και δεν θέλω να ταυτίζεται καθόλου.

Έχω μελετήσει την πορεία του, άλλοι τη δέχονται και την αποδέχονται, άλλοι όχι. Εγώ είμαι στη δεύτερη κατηγορία των ανθρώπων. Θα μου πεις και ποιος είσαι εσύ; Εγώ απλά τη γνώμη μου λέω και είμαι ο άνθρωπος που με έχει αποκαλέσει στον αέρα ζώον. Αυτό εγώ δεν το διαχειρίζομαι ως κάποιον που τα λέει τσεκουράτα, ως κάποιον που τοποθετείται και φέρνει το κάτι άλλο. Το θεωρώ λίγο cringe, ξεπερασμένο κι ότι είμαστε σε μια άλλη τηλεοπτική εποχή».

Δείτε το σχετικό βίντεο:

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Ακολουθήστε το iEidiseis.gr στο Google News
Ακολουθήστε το iEidiseis.gr στο Google News
Παλαιστίνη Chevron Left
Σύνοδος ΟΗΕ: Πόσες χώρες έχουν αναγνωρίσει το Παλαιστινιακό Κράτος - «Πολύ λίγα, πολύ αργά» από την Ευρώπη