Media

Γρηγόρης Βαλτινός: «Είναι δυνατόν να μην έχω κάνει σεξ στη “Γη της ελιάς;”»

Ο Γρηγόρης Βαλτινός έδωσε ένα δυνατό spoiler για τη «Γη της ελιάς» και τον ήρωά του, Ανδρέα Βαρώτσο.

BUONGIORNO / MEGA

Ο Γρηγόρης Βαλτινός βρέθηκε στην παρέα του «Buongiorno» και απάντησε στο ερώτημα που απασχολεί τους θεατές της «Γης της ελιάς» : Τι θα γίνει με τον Ανδρέα Βαρώτσο και την Αθηνά;

«Με την Αθηνά θα γίνουν τόσο προκλητικά πράγματα που ντρέπομαι να σας πω» είπε ο ηθοποιός, με το γνωστό χιούμορ που τον χαρακτηρίζει.

Και αναρωτήθηκε έκπληκτος. «Παιδιά, στη “Γη της ελιάς” με έχουν μήνες χωρίς ερωτική σχέση. Είναι δυνατόν να μην έχω κάνει σεξ; Έχουν κάνει όλοι εκτός από μένα. Ας κάποιος κάτι. Ποιος είναι ο υπεύθυνος;»

Ευτυχώς, η Βάνα Δημητρίου εισάκουσε την επιθυμία του γιατί, όπως θα δούμε άμεσα, η σχέση του με την Αθηνά θα πάρει παθιασμένη τροπή.

«Πάμε προς τα εκεί. Πάμε να “κουτουλήσουμε” λίγο. Και χαίρομαι πάρα πολύ που αυτό γίνεται με την Άντζελα. Την αγαπώ ατέλειωτα χρόνια, δεκαετίες. Είναι μια εξαιρετική κυρία, είναι πολύ καλή ηθοποιός, είναι πανέμορφη. Με ποια άλλη θα έκανα σχέση;»

Δείτε το σχετικό βίντεο:

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Ακολουθήστε το iEidiseis.gr στο Google News
Ακολουθήστε το iEidiseis.gr στο Google News
Chevron Left
Λάρισα: Μεγάλη επιχείρηση της ΕΜΑΚ για εγκλωβισμένο άντρα σε σπηλιά - Φέρεται να έψαχνε λίρες