Media

Ελισάβετ Μουτάφη: Το «Να μ’ αγαπάς» είναι σύγχρονο, το χρειαζόμασταν

Για τον ρόλο της στη σειρά «Να μ’ αγαπάς» μιλά η Ελισάβετ Μουτάφη με αφορμή την προβολή του πρώτου επεισόδιου στον Alpha.
Ελισάβετ Μουτάφη: «Το «Να μ’ αγαπάς» είναι σύγχρονο, το χρειαζόμασταν»

Πρεμιέρα για την καθημερινή δραματική σειρά του Alpha, «Να μ’ αγαπάς» και η πρωταγωνίστρια Ελισάβετ Μουτάφη μίλησε για τον ρόλο της. Αλλά και για τα καθημερινά γυρίσματα και την οικογένειά της.

Τι θα δείτε στη νέα σειρά

Αρχικά τόνισε πως: «Το «Να μ’ αγαπάς» είναι σύγχρονο, δεν είναι εποχής. Το χρειαζόμασταν νομίζω και ένα σύγχρονο μετά από τόσα εποχής. Που είναι βέβαια εξαιρετικές δουλειές, σε όλα τα κανάλια και φυσικά στον Alpha. Και φέτος έχω πολλούς δικούς μου ανθρώπους και σπουδαίους ηθοποιούς σε όλες τις σειρές του Alpha που «έσκισαν» με το που ξεκίνησαν.

Έχει ξεκινήσει εξαιρετικά ο Alpha, αυτό είναι πολύ σπουδαίο, και τώρα ερχόμαστε εμείς. Είναι μια εξαιρετική δουλειά, αλλά είναι πολύ δύσκολο. Γιατί είμαστε πέντε φορές την εβδομάδα, εγώ το ξέρω το πέντε φορές την εβδομάδα. Έχουμε την ευτυχία να είναι μαζί μας ο Γιώργος Παπαβασιλείου.

Ο οποίος είναι ο σκηνοθέτης μας, που έχει κάνει σπουδαίες δουλειές και είναι ο υπεύθυνος -πέρα και από τους υπόλοιπους σκηνοθέτες που έχουν τα δύο συνεργεία- για όλη αυτή την ιστορία. Γιατί το αποτέλεσμα είναι κινηματογραφικό που είναι πολύ δύσκολο».

Η σειρά έχει τα πάντα. Καταρχάς έχει το Ναύπλιο που είναι πολύ ωραίο. Ο χαρακτήρας που υποδύομαι είναι διαφορετικός από αυτούς που έχω κάνει ως τώρα. Είναι πάρα πολύ ωραία σειρά γιατί έχει σασπένς, έχει τα πάντα.

Παθαίνεις ένα κόλλημα και μένεις εκεί. Μια μητέρα εγκαταλείπει τα δίδυμα παιδιά της, μόλις τα έχει γεννήσει, ξαναφτιάχνει τη ζωής της. Κάνει κι άλλα παιδιά και μεγαλώνει κι ένα ακόμα του συζύγου της.

Δεν έχει καμία επαφή με τα δίδυμα, τα μεγαλώνει η γιαγιά τους. Και ξαφνικά στα εγκαίνια του ξενοδοχείου στο Ναύπλιο, τα παιδιά την βλέπουν στην τηλεόραση. Εκεί ξεκινά η ιστορία.

Υπάρχουν φυσικά και πολλές παράλληλες ιστορίες. Υπάρχει μια εκδίκηση από τον Δημήτρη Αλεξανδρή, που επιστρέφει από το παρελθόν… δεν ξέρω τι να σου πρωτοπώ. Γίνονται τόσα πολλά», είπε στο Happy Day.

Η Ελισάβετ Μουτάφη μιλά για τη σειρά «Να μ’ αγαπάς»

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Ακολουθήστε το iEidiseis.gr στο Google News
Ακολουθήστε το iEidiseis.gr στο Google News
Global Sumud Flotilla Chevron Left
Global Sumud Flotilla: «Μας ταλαιπώρησαν, χωρίς φαΐ, χωρίς νερό, βρωμιά» - Τι λένε οι Έλληνες ακτιβιστές (Βίντεο)