Media

The Real View: Η Σοφία Μουτίδου αναλύει το concept της νέας ζωντανής εκπομπής

Μουτίδου, Χριστοπούλου, Καραβοκύρη και Παπίλα είναι οι παρουσιάστριες του The Real View στο Open.
The Real View: Η Σοφία Μουτίδου αναλύει το concept της νέας ζωντανής εκπομπής

Η νέα εκπομπή του Νίκου Κοκλώνη στο Open αποτελεί διακαή πόθο του παραγωγού από το 2023. Το The Real View θα είναι η ελληνική εκδοχή του The Real που προβαλλόταν στις Ηνωμένες Πολιτείες από το 2013 μέχρι το 2022. Αυτή τη φορά το show έχει στηθεί και θα ξεκινήσει σε λίγο καιρό στο Open. Στις τέσσερις καρέκλες του πάνελ, η Σοφία Μουτίδου, η Έλενα Χριστοπούλου, η Δάφνη Καραβοκύρη και η Ελίνα Παπίλα.

Η Σοφία Μουτίδου έδωσε αρκετές πληροφορίες για τις εξελίξεις της εκπομπής που θα προβάλλεται καθημερινά. «Είμαστε και οι τέσσερις γυναίκες που έχουμε εκτεθεί. Γυναίκες που ξέρουμε τη δουλειά. Η κάθε μια έχει μια ζωή πολύ έντονη και πολύ συγκεκριμένο στίγμα. Δεν είμαστε άνθρωποι που πρώτη φορά θα έρθουμε σε επαφή. Ήταν μια ιδέα που υπήρχε χρόνια, απλά τώρα πραγματώθηκε.

Είμαστε τέσσερις γυναίκες και επειδή η εκπομπή θα είναι πάλι στο ίδιο κανάλι, το μυαλό όλων πάει στο «Booth», όμως όχι. Το The Real View είναι τελείως διαφορετικό. Με την έννοια ότι δεν έχει τηλέφωνα, δεν έχει συνομιλία με κάποιον που είναι σε γραμμή, ούτε παρουσιάζει κάποια προβλήματα σχέσεων.

Έχει να κάνει full με την καθημερινότητα, με τα hot θέματα της ημέρας. Κοινωνικά, πολιτικά, θα παίζουμε τα πάντα, αλλά θα είναι αφορμή για να μιλήσουμε.

Όλο το θέμα θα είναι εμείς, οι απόψεις μας. Η κουβέντα μας. Είναι μια κουβέντα τεσσάρων γυναικών για ένα συγκεκριμένο ζήτημα. Και θα έχουμε και καλεσμένους. Ήρθε η ώρα να έχουμε καλεσμένους όλους εσάς που μας καλείτε τόσα χρόνια. Όχι όμως καθημερινά», είπε στη Φαίη Σκορδά.

Η Σοφία Μουτίδου μιλά για το The Real View

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Ακολουθήστε το iEidiseis.gr στο Google News
Ακολουθήστε το iEidiseis.gr στο Google News
Χρηματιστήριο Chevron Left
FTSE Russell: Αναβαθμίζει το Χρηματιστήριο Αθηνών σε καθεστώς «Ανεπτυγμένης Αγοράς»