Media

Alpha: Ανακοίνωσε πως δεν θα ξαναπροβληθεί η εκπομπή της

Τέλος για εκπομπή που ξεκίνησε στο πρόγραμμα του Alpha στο τέλος της προηγούμενης σεζόν με προοπτική για την επόμενη.
Alpha: Ανακοίνωσε πως δεν θα ξαναπροβληθεί η εκπομπή της
Shutterstock

Ο Alpha έκανε ένα πείραμα στην προηγούμενη σεζόν, μεταφέροντας στο πρόγραμμά του την διαδικτυακή εκπομπή της Μαρίας Σολωμού. Η «Μαρία τη νύχτα» δεν «περπάτησε» τελικά στο κανάλι. Ενώ υπήρχε αρχικά η προοπτική για συνέχεια στο νέο πρόγραμμα.

Η ηθοποιός μίλησε στην πρωινή εκπομπή του Star κι επιβεβαίωσε η εκπομπή της δεν θα προβληθεί ξανά από τον Alpha. «Δεν θα ξαναδείτε το «Μαρία τη Νύχτα» στην τηλεόραση, θεωρώ ότι ήταν τεράστιο λάθος. Άμα δεν περνάω κάπου καλά και νιώθω ότι αυτά που θέλω δεν μου τα δίνεις, γιατί να ξαναέρθω;». Είπε για τη συνεργασία που είχε με τον τηλεοπτικό σταθμό.

Είναι γνωστό πως το κοινό που παρακολουθεί στο YouTube είναι διαφορετικής ηλικίας, αλλά και νοοτροπίας από αυτό των τηλεθεατών. Έτσι η εκπομπή που έχει ιδιαίτερη απήχηση στο διαδίκτυο, έβγαινε διαφορετική στο γυαλί της τηλεόρασης.

Βέβαια η Μαρία Σολωμού έχει δεχτεί αρκετές φορές αρνητικές κριτικές για το podcast της: «Το podcast το έχουν ξεσκίσει. Κάποια στιγμή σκέφτηκα πραγματικά, γιατί εγώ δεν μπορώ να ταράζομαι. Σταμάτησα να βγαίνω στις τηλεοράσεις να δίνω συνεντεύξεις, τα λέω στο Youtube. Ξαφνικά έχει γίνει τεράστια μόδα να τα παίρνουν από το You Tube και να το βάζουν στο πρωινό. Έχω την εντύπωση ότι φταίω και εγώ γι’ αυτό», είχε πει σε συνέντευξή της.

Οι δηλώσεις της Μαρίας Σολωμού

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Ακολουθήστε το iEidiseis.gr στο Google News
Ακολουθήστε το iEidiseis.gr στο Google News
Ντόναλντ Τραμπ Chevron Left
Τραμπ: Ίσως πάω στη Μέση Ανατολή το Σαββατοκύριακο - Πολύ κοντά η συμφωνία για τη Γάζα
«Bόμβα» από την Αυστρία για τη Eurovision 2026: «Δεν θα τη διοργανώσουμε αν αποκλειστεί το Ισραήλ»
Eurovision 2026 Βιέννη Αυστρία Chevron Right